kdo je admin, naj nekaj doda v kodo da bo vimeo prikazovalo

kopiram iz enga mojega foruma :

dodat je potrebno BB Code

BB code usage : [vimeo]{NUMBER}[/vimeo]

HTML replacement :

Help line: Vimeo: [vimeo]Vimeo Video ID[/vimeo]

točno tako mora bit napisano da vimeo linki delajo in prikaže film direktno na forumu, ostale nastavitve so da se pojavi poleg youtube gumba še vimeo v orodni vrstici

admini so ja ..samo ne vem kje :smiley:

ala punce …dobro jutro :laughing:

Ja ja bomo zrihtali…če smo dodali Youtube bomo pa še tole :stuck_out_tongue:

to lauko, ker youtube nemaram, vimeo zakon, noben ne teži za glasbene podlage,…

Spoštovani uporabnik croma_man,

Komandni štab oldschool-slo.com Vam sporoča, da so Vaši želji ugodili in v vmesnik dodali gumb za Vimeo.
Nasprotno pa je bila Vaša prošnja za dodajanje letečih unicornov na mavricah na žalost zavrnjena.

Lep pozdrav

yaaaaaaaaaaaaaaaay

a bi lahko vsaj nyan cat (everybody loves cats) ikono dodali če že ni letečih samorogov na mavricah?

lauko, tam ko je velikost filmčka 800 600 nastav na 640 480, ker prebija okvir foruma…

47921065

Že zdej je nastavljeno na 600x450 :wink: Pri meni zgleda ok - mogoče je problem v tem da imaš ti 800x600 ekran? :laughing:

Pri meni tudi ni ok, pa ni vazn al dam na ekran sirok 1680 al pa 1280.. :stuck_out_tongue:

na ljaptop je 1600x900 na PC pa 1920x1080 pa v obeh primerih prebije obrobo.

Verjetno je brskalnik kriv, pri meni je tudi vse ok, uporabljam pa google chrome.

Opera, 1920x1080, prebija.

pri meni je kul

da ne odpiram nove teme ..zakaj meni zadnje čase namesto videa iz YT prikazuje samo črni kvadrat ..tak ki ne jebe pet posto :laughing:

Komu kaj znano ?

A samo na forumu al tud če greš na Youtube?
Kdaj si nazadnje posodobil Flash Player? (men dela)

samo tukaj in na compu .. na telefonu pa mi napiše da nimam vtičnika :laughing:
Pa tisti prek vimea so vidni

Pojma nimam kdaj..a se to ne posodablja samo ? :laughing:

Se al se pa tud ne, odvisno če si kdaj klinknil da se ne.

https://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/

Si probal še s kakim drugim browserjem? Men načeloma deluje povsod…tipičen developerski izgovor haha :laughing:

dejansko v kromu res dela , explorer ne jebe kljub temu da sem še 1x naložil ..kar naenkrat mrknilo :angry: