Ta ki smo ga naročili po autodoc tud približno ne paše v motor. Je tole eno ekstra čudo. Čakamo sedaj na identični starter kot je biv prej.
A boste dal kak link kaj ste naročili in kakšno sliko starterja in motorja, al bomo samo na slepo si tipkali? ![]()
Hvala, ampak smo rešili zadevo z novo naročenim startejem
![]()
Sedaj pa novim izzivom naproti ![]()
Ima mogoče kdo alternator za omenjen stroj.??
![]()
Kaj je pa z tvojim narobe?
Ni kompleten, in ko je bil pri električarju je po njegovih besedah nepopravljivo.
A imaš trenutno Weber ali Dellorto alternator? ![]()
Ta mičo žlahta se kar širi zgleda… ![]()
Pojdi pogledat v temo od mojega kadetta (Fernandez) in boš videl da sem svoj alternator parkrat popravil (brez izkušenj). Videl boš tudi kako sem ga popravil in lahko plonkaš. Dobi se diode, regulatorje, krtačke itd. Vse se da popravit.
Za na OBD priklapljat in plugin dele vekslat so eni drugi forumi in eni drugi mehaniki…
True!
In eni drugi avti
![]()
Dobr paše tale motor v kadetta!
Ampak dej mal posprav to špageterijo, no; zgleda ko ena 95’ honda z vsemi temi kabli in cevmi razmetanimi vsepovprek ![]()
Zakon, a je ratal krtacke na frgazrju zamenat? ![]()
Dobr zgleda!
Dobr paše tale motor v kadetta!
Ampak dej mal posprav to špageterijo, no; zgleda ko ena 95’ honda z vsemi temi kabli in cevmi razmetanimi vsepovprek
Bo špagetarija uštimana, sej ni še konc ![]()
Zakon, a je ratal krtacke na frgazrju zamenat?
Dobr zgleda!
Hvala.
Mislš alternator ane? Druzga smo montiral gor..
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gT75NlkwPeI[/youtube]
Super!
Sedaj pa le uredi se vse stvari po motornem prostoru, ker je grozno ![]()
Evo mejhn update.. Vzmeti KAW -85/-70 so končn pršle tud oil catch can in pa dodatni ventilator ker se zadeva zlo segreje če stoji pri miru.. čakam pa samo še KONI-je
![]()

Zadeva zaenkrat štima
Nobenih problemov ![]()

A mas visko ventilator al direktnega? A mas okoli ventilatorja oz. na hladilniku namontirano tak plasticen difuzor?
A mas visko ventilator al direktnega? A mas okoli ventilatorja oz. na hladilniku namontirano tak plasticen difuzor?
Kokr js vem je tole visko.. Nimam nobenih plasticnih difuzorjev