Pero27 je že znižan za 4cm😉 verjetno ga bom v prihodnosti še dodatno znizal ampak za zdj je uredu, ker imam ogromno se drugih planov za njega..
Lej, men lepo zgleda tko in ga bom rihtou tko k se men zdi d bo lepo
vrjamem da mate ostali druge zelje, pa kako bi vi rihtal pa use ampak js bom svojga pa po svoje ![]()
Hehe. Se spomnem oglasa.
Je skor da kopija mojega z drugačno ritjo! ![]()
In ja, kot pravi večina, spojler ne.
Vse ostalo pa ![]()
Seveda da ga boš rihtal po svoje, sej je tvoj avto, mi tukaj samo podajamo konstruktivno kritiko ![]()
Odlična izbira motorja.
Hvala
![]()
Evo mal updejta.. zadne čase se je bolj ko ne čakala “odobritev” oz zelena luč da papirji štimajo za homologacijo motorja. Končno so mi odgovorili, odobrili da papirji štimajo in poslali vse zahteve dokumente itd. katere rabim priložiti pri pregledu za homologacijo . Vse imam že nabrano v garaži vklučno z vsemi papirji, tako da sem končno dobil zeleno luč! Tko da zdj pa veselo na delo
Vmes sem pa samo “obnovil” držalo žmigoucou in pa dobil zatemnjene zadnje luči z TUV papirji ![]()

Lepo ratuje vse skup ![]()
Ampak kako si lahko pihnil na črno haubo, spojler in okvirje vrat,
tistega rumenega pleha za masko pa še zdaj ne, hehe, hmmm.. ?
![]()
Hvala
![]()
Sem ga dobil ss crno haubo.. Un plehek pa sparam ko bom menjal motor pa bom se notr engine compartment pobarvou na crno pa bom se tist pihnu
Ga bom enkrat brez skrbi ![]()
Tudi sedež mi je všeč. Kaj praviš Papi?
Hja ta Kamei je res “triki”… v zelo malo varjantah pride dober…
Ja v največ primerih se ravno to zgodi… zoža in poviša avto…
Pa še v lak barvi ni šans da pride ok ![]()
jst sm imel kr srečo… že prej je izgledal dobro.. v nepošrijetni varjanti…
Zdej ki je na vsaki strani 10cm plus pa je kr dobr ja
![]()
Za v golf IV so top ![]()
Drugace pa.. Korajzno naprej ![]()
Vsak ma svoj stil, nic narobe ![]()
Nekej dela pa je nrjenga.. sneu “krom” nosilec zlo tezko ker ga je nekdo prej limal z silikonom pa nevem kaksnih lepilom se in je tud sm pa ke barvo pobral dol..
ampak itak bo zdej hmal na novo barvan pokitan tko d ni panike.. okvirje luči pihnu na crno mal spucou pa instaliru nove crne luci
Niso lih top izdelava in ne pasejo tko lepo v dejanski nosilec luci ampak zaenkrat bo
![]()

Hm. ![]()
Kakorkoli, daj povej kaj več o motorju. Pokrov ventilov je 2.2, ampak zadeva je sicer 2.0E ali kako? Bo ostal injection ali boš šel na fergazerje?
Ti ne disijo luci a:joy: Tako je ja, zadeva je 2.0E. Tak motor je biu v Rally Izvedbah, tko d ga bom ubistvu vse predelu d bo k na rally kadettih ucas. Ubistvu za injection / fergazerje nevem se še nism odlocu.. Ideja dveh dvojnih se ne zdi slaba ![]()
Kul!
Sprednji stabilizator si resu?
Okol 6cm je previsok, mormo neki pogruntat😁
Al dobit original k je v osnovi zavit al pa lauko style z distancniki. Ne rabs gruntat ce je ze pogruntan ![]()
Imam novo tezavo ce mi lahko kdo pomaga in sicer rabim naslednje dele:
- Rocko menjalnika getrag 240 5 stopenski
- cev iz vodne pumpe na termostat (fi36 → fi48)
- Zajle za stevc pa gas (samo da so daljse😂)
Ce ima kdo nej mi prosm jav😁