Torej če se komu kaj valja doma .. kupim 2 kom. plastičnih opel pokrovčkov za ATS ali pa 4 kovinske

zs ali 031 850 374
LP
Torej če se komu kaj valja doma .. kupim 2 kom. plastičnih opel pokrovčkov za ATS ali pa 4 kovinske

zs ali 031 850 374
LP
ne dam! ![]()
sj ni treba dat…ampak prdat ![]()
če nebi bli to isti 4 ki jih imam na avtu mogoče, tako pa ne
pa krom obročev tudi ne ![]()
hmm… bom eno reč preveril pa se mogoče kaj zmeniva, samo moram prej nekaj premerit.
http://www.bolha.com/opel/opel-kadett-letnik-1981-200000-km-bencin-oglas1275730373
mogoče pa ti proda samo krom obrobe in centre… alpa cel avto pa ga mal za kose porabiš…
Dj raj mu ne tega Dja kazat k bo spet dubu ideje da bi ga neki zrihtu k je kao ful hud avto..
pa naj ga rihta, bo vsaj driftat nehu ![]()
Driftat je ze nehu k je dirkalca prodou ![]()
to je neki novega… varum? (temo smo mu uničili
)
@OP, Kolko daš za cel komplet - pokrovčki in obroči? - lahko PM
Dej to ti bo ŽiŽa dal vse 4, on si jih bo dal pa delat in je rešeno ![]()
ja, bom jst dal enmu mačku delat k se ukvarja z aluminijem… bom vidu, če lahk naredi pa kolk košta - sporočim, če bo kkšn group buy ![]()

kako bi pa naredil da se gor držijo? original imajo vse naokoli lezičke ki ga držijo noter…
bo že nek naredu
mu morm prvo nest pokazat, da mi pove, če lahk…
Feltne na stružnico, da lepo naredi enokomerne luknje, pol pa postruži pokrovčke na kakšno desetinko manj, pasulj ![]()
Kaj uporabno?

U jebemu izzy..kje si pa to nabral … dej če je opcija izmeri premer deklov.
Pašejo na ATS.

Zgledajo super, vprašanje pa je, če bi to pri Kadettu pasalo spredaj, saj je pokrovček ležaja kar precej izbočen… ![]()
Ce se ne motim je pri ATSkah problem, ker imajo vsaka drgacen fi luknje. Recimo 7ke niso enake kot 8ke ![]()