K: dvostebrno avtodvigalo

Kupim kakšno starejše delujoče dvostebrno avtodvigalo.
2t je dovolj, če je mal več, še bolje (ziher je ziher). :laughing:

Rabim klasično varianto na navoj in 220Vali 380V, ki jo lahko postavim na asfalt pod visok nadstrešek, brez kakšnega vkopavanja v tla ipd.

Budget je tam nekje okoli 600€, lahk tud mal manj ali mal več, odvisno kaj je na razpolago (za 1400€ se dobi že nove, tak da..).
Ne rabi biti ne vem kaj za tiste 5x na leto.

Naj bo pa vsaj kompletna oz. če je kaj za zamenjat, da so deli dobavljivi takoj. :wink:

https://www.facebook.com/share/1EHZwXMF6U/
:broken:
evo, pohit!

Ugotavljam, da največja težava pri nakupu starega dvigala ni ne cena, ne stanje dvigal, ampak dejstvo, da jih prodajajo sami čudaki, neresneži in nasploh bumbarji :laughing: :unamused:

Zdaj je že strike 4…
Še eno ali 2 šansi si pustim, pol bom pa šel raj v nakup novega, ker moji živci so pa vendarle vredni več od 500€ ki bi jih prišparal…

Haha, kaj se je zgodilo? :laughing:

Ah, prej babo zapecaš in oženiš prek msn, kot pa da ti ker od teh tavžentdinstlerjev kaj odgovori kot normalen človek :unamused:

Zgodba gre takole nekako:

J: dober dan, zanimam se za dvigalo, če je še na voljo?
P: ja je
J: Super. Kje ste locirani in kdaj lahko pridem pogledati? Kakšna je približna teža in višina stebrov, da vem glede odvoza?
P:…

J: (čez dva dni) A je dvigalo še, resno me zanima, lahko tudi fliknem aro če je treba?
P: Ja popoldan bom doma.
J: Super, kje ste pa locirani?
P:…

in tako dalje :slight_smile:
No saj verjamem, da jim pisanje ne gre od rok, drugač bi delali kje v javnem sektorju tako kot jaz :laughing:
Samo včasih se mi res dozdeva, ko da jim denar smrdi…

No zdaj trenutno mam nagledanega enega z notranjske za 500€, ki ni čisto brezupen primer, sam glede odvoza je mal jeba… Ima kdo od oldschoolovcev prikolico, da bi mi to dostavil? :smiley: