Za opel manto b kupim komplet prednjo premo ter diferencial. Pa če ima kdo viška tudi 2.2 ali 2.4 motor ter menjalnik 5p.
prema ter dif. že dobljena išče se še motor najraje 2.2 ter 5p menjalnik.
Imam dva motorja 3.0 in Getrag 264 4prestave
,
sej vem da ni to kar iščeš
lp
hvala za ponudbo vendar zaenkrat sigurno ne. iscejo se tudi luci namesto kvadratnih bi raje imel dve okrogli.
po moje da ti bojo 4 okrogle luči epic fail na manti B1 z kromiranimi odbijači ![]()
Res je
boj grdo ne bo moglo zgledati ![]()
še jaz potrdim anzeta pa sedmaka ![]()
ma saj se čisto lahko zgodi da imate popolnoma prav, ampak meni v originalu zgleda skoraj kot žaba. mogoce bi blo za probat pa da pol vidim kako zgleda. drugace pa razmisljam, da bi se na prihodnjo pomlad iz črne spremenila nazaj v neko tako barvno kombinacijo kot je na spodnji sliki, samo da bi bil sprednji spojler namest srebrn oranžen ter namesto oranžnih črna platišča.

ta zadnja ga zmaga ..z oranžnim spojlerjem in oranžno masko ..ostalo isto ![]()
Tale zadnja je res super! Edino jaz ji nebi dajal taksnih GT/E crt ob strani, ker taksne so bile na Manti A..
Manta B je imela pac drugace, to je tko kot da bi dal masko od mante A na manto B ![]()
ali je kdo zasledil take obrobe okoli luci kot je videti na spodnji sliki? ali mislite da je le barvano?
Slike ni videt ![]()
verjetno misli na spodnjo sliko na prejšnji strani .. okvir okoli pravokotne luči .. mislim da to ni bilo original ali pač…?
Aha bebo jz, se vid da sm se zmackan ![]()
Skratka, tiste obrobe SO original, imele so jih zgodnje Mante B mislim da kot dodatno opremo. Pasejo pa samo na stare luci - oglate luci sta namrec dve varianti - ene ki so bolj izbuljene (starejse, na katere pase ta obroba) in novejse, ki so tanjse.
Bom poiskal sliko, so pa stare luci veliko grse se mi zdi, avto se bolj “zabast” zgleda..
Tle se mogoce vid kok je sipa luci z obrobo debelejsa:

Tanjsa je pa mislim da ta:

Ma pa moj kolega vem da te obrobe v oranzni barvi, mu nekje lezijo po skatlah..
jast bi jih za pametno ceno vsekakor kupil da se malo znebim žabjega pogleda
Ma pomoje ma potem se vedno zabji pogled, ampak bolj “zaspanega”
Bom pa vseeno poklical kolega pa vprasal ce proda! Javim!
ali pa če mogoče ima kdo za prodat te luči, ki niso tako izbočene.
motor 2.4 opel frontera. kakšne so predelave da ga spraviš v manto?
Ni predelav, samo not das ![]()
Ajde kaksne malenkosti se najdejo, samo blok motorja je isti, tako da ni neke znanosti.. razlika je v glavi ter vbrizgu ki ga ima, torej je treba napeljati instalacijo ter elektricno bencinsko pumpo in povratni vod..
je pa to bolj tema ki bi spadala pod kaj drugega kot mali oglasi ![]()