Zaenkrat nimam še nič konkretnega v mislih, ampak tuhtam, če bi počili enkrat 100-ko še v naših koncih - da boste vi na napačni strani Trojan enkrat videli, kako je nam, ko imaš že v štartu 2+h vožnje, da sploh prideš na meeting point
Torej, generalna ideja:
Štart v Mislinji, se peljemo pogledat mimo slavnega gradbišča tretje razvojne osi, kako potekajo dela častni krog skozi Slovenj Gradec, potem pa proti Dravogradu, ampak gremo po drugi strani skoz Libeliče - ker sem hotel ta tour organizirat že leta 2022 ob 100letnici upora proti plebiscitu
Nadaljujemo po Avstriji do Pliberka, pol pa lahko gremo čez Holmec (ali pa čez en drug hrib) proti Mežici in Črni (po - ne boste verjeli - obnovljeni cesti po poplavah). Iz Črne pa čez Sleme in dol proti Šoštanju.
Končamo v Velenju, recimo ob jezeru.
Dajte predlagat datume, da vidim, koliko je interesentov. 10. 10. mogoče ne bi, ker je Alltagsklassiker v Grazu, razen če bi bila večina za… Generalno pa pač 1x v oktobru.
Če boste šli čez Libeliče prek na avstrijsko stran, dejte na cesti ob zadnji hiši levo (čist pred mejnim prehodom) nardit fotko kolone prosim, tam sem kadetta kupu
Jaz sem drugi pa tretji vikend oktobra ziher out, sicer bi se pa z veseljem pridruzil. Sam ne se prevec ozirat, ti kr zafiksiri en datum (pa ksn backup ce bo slabo vreme) pa je…
Updejtana trasa, da se lahko peljejo tudi ilegalna in pollegalna vozila Itak se bo sproti prilagajalo glede na število in tehnično stanje udeležencev
-dodan kofe pitstop pr men doma, kjer mi boste lahko pomagali tiščat Bedforda pod streho
-dodan Ribiški dom v DRG ob hidroelektrarni na Dravi, ki utegne (odvisno od vremena) biti precej fotogenična podlaga
Zaenkrat vodi nedelja 11. 10. (vaše glasbene želje pa so še odprte…),
kar je dobro, ker bo že verjetno dobro obarvano listje za kul fotke, pa še ostane dovolj časa za prestavljanje zarad vremena…
Vprašanje na mestu Ravno sem hotel vprašati, kakšen čas bi vam ustrezal?
Prezgodaj ne, ker 1) zna biti megla dopoldan in 2) morate opraviti pred odhodom še referendumsko dolžnost
Lahko natempiramo tako, da gremo žret v Dravogradu, lahko zagrillamo kar pri meni doma (to je cca slabe pol urce po štartu), ali pa na Ivarčkem jezeru. Potem od Raven naprej bo malce manj možnosti…
Torej, na dan s predlogi, ob kolikih zbor. 11.00? 12.00?