evo ..zgodba je taka.. kolega,ki je sicer iz Hrvaške in mi je zelo zelo pomagal pri nakupu avta iz amerike,dobi skoraj vsak dan kar precej ponudb za nakup vozil iz Amerike.. pa sem se odločil da kakšno zanimivo podelim tudi z vami .. če pa se najde kakšen pogumnež mu lahko posredujem tudi kontakt.. Cene so z vsemi stroški do Evrope oz do Luke Rijeka (HR) .. dodati je še treba 10% carino in 22% DDV
1939 Cadillac Lasalle Opera Coupe. 17700€
This is a 1939 Cadillac Lasalle Opera Coupe. It is ready for restoration with more than 98 percent of its parts intact. This vehicle was a true “Garage Find” that I had transported to California a few years ago
A je že katerega hot roda prodal? Zanima me sicer če ga je lahko legalno spravil na cesto na Hrvaškem?
V Sloveniji sem milijon procentov ziher da ga nemoreš registrirat. Ker nas jeb..o že če nam par milimetrov štrli pnevmatika izpod blatnika.
kot jaz vem ni prodal..pa ne samo hotroda ampak nasploh amerikanca ..nekako ni zanimanja oz se je mogoče preveč usmeril v višji cenovni razred ..tako da mu od amerikancev laufa samo HD ..drgač pa evropejska scena ..največ Pagode,Jaguarji,Triumphi,Bentley-i in podobna krama
Glede registracije pa ne vem .. mogoče da daš blatnike gor in narediš homologacijo za predelanega starodobnika
sj v muzejih že imajo po en avto k je na svetu, ostali so pač za vozt to glede hotrodov se je tud men mal zdel misija nemogoče spravt na cesto pr nas DS71 daj predstavi tvojga amerikanerja
bo tudi moj prišel na vrsto ..glede na to da bo projekt (že spet ) bo verjetno kakšna tema padla
1950 Buick Special-39 000 miles -15700€
This is a 2 Owner car that is all numbers matching. Inline 8 engine, 3speed on the column, trim/cowl tag and vin all there there. The Shape of this cars condition is unreal for an untouched car. Next to no rust anywhere on this car. Has a very kool age patina look to the paint( like half luster/half 50’s aged vibe to it) Interior, dash, chrome, gauges, frame, underbelly, truck, engine bay even the engine looks fantastic. Even the original AM radio/speakers work in this car. Runs and Drives like a new 50s ride. Car has 39,000 original miles on it. Will make a great cruiser, event or outing car for anyone that into 50’s vibes! Clear title!