Heila :)

Ker so mi všeč nekateri stari avti sem se odločila, da se prijavim še na tale forum :slight_smile: No, da se predstavim :slight_smile: Sem Andreja in prihajam iz Logatca, no med drugim tudi iz okolice Ajdovščine, ampak pustmo stat :smiley: Hmm kaj naj rečem upam, da tukaj ni pogoj da imaš kak starejši avto :smiley: moj je letnik 2002 :smiley: No, da še malo povem o sebi, rada fotografiram sploh živali :smiley: Imam dve psički tako, da če ima kdo od tukaj tudi kako zverinico se lahko komot dobimo da se zdivjajo :smiley: Drgač pa sm nora na Alfe, upam da bo hmalu kakšna v moji lasti :smiley: Od starejših so mi pa všeč WV T1, T2, in ostali v tem stilu :slight_smile: To bi blo to iz moje strani :smiley: če koga kaj zanima pa evo lahk upraša :smiley:

pozdravljena :slight_smile:

Zivjo! Skrajni cas, da tisto 2002 zadevo zamenjas za kaj starejsega… :slight_smile:

Živjo tamala, in zakaj te ni bilo na spregled v soboto? .D

Bi zamenjala za kako starejšo Alfo ampak ni financ :confused:
V soboto me pa ni bilo, ker nisem vedela kdaj ste bili na krasu :slight_smile:

pozdravljena :slight_smile:

hja..vprašala bi a

hja sej sm rekla da sporočte k boste pa nben ni hotu :smiley: nism js zdej kriva :smiley:

Ja sej še sami nismo vedeli kdaj bomo :laughing: .. lepo bi prišla na zbor, in bi se zraven peljala. Si bila povabljena .. pa nič :stuck_out_tongue:

Sami izgovori :smiley: bi pa en napisu kdr ste bli v Tomačevici :smiley: pa drugič :smiley:

Phja, vzela bi stolčk in pirček pa bi počakala ob cesti na nas :laughing:

ja pa res je blo vroče za bit na stolčku pa s pirom u roki :smiley: lih zmrznila bi :smiley: