Ta avto sem že lani gledal na American meetu… letos spomladi pa so “se planeti poklopli” in sem ga kupil.
Mašina je 2.8, baje da 140 konjev… vse je serijsko, razen da je znižan (nisem še ugotovil na kak način) in da ma mal prevelke gume. Avtomatika, klima, električne šipe… iz leta 1986.
Ker je “tamau”, torej 2.8, je tud dost šparoven… okol 15.
Hja, govori ne, glede na to, da je srebrn in ne črn, so ga pa kolegi krstil za da DAYriderja…
Zadnjič, ko je bil avto na dvigalu, sem še mal poškilil spodaj… No, pa vidim pri zadnjem amortizerju eno kapljico, tako mal večjo. No iz amortizerja mi pogled “uide” še na feder. “Zakaj pa tko čudno stoji?” No, pa ga primem pa vzamem ven…
Tist k je rezu fedre, jih je res ornk zrezu… pa ni amortizerjev skrajšal. WTF?
No, naročil nove fedre (clo Vogtland dela za Firebrda -3 cm fedre; sicer so deklarirani za V8, sam tud pr 50 kil nižji teži ne bi smel bit problemov… upam) in komplet nove amortizerje.
Aja, ne nima listnatih vzemti zadi!
Sam kdaj bomo pa menal, pa k vn pogledam… No, ne čez par dni.
Evo, po zimskem spancu Pontiac čez tehničnega brez problemov… Čeprav pušča hladilno na enem spoju, fedri so iber porezani, pa vsaj en amortizer je spustu.
Ampak pol k bojo pa vijolčni fedri not (Vogtland), pol bo pa polno vprašanj..
Končno je poštiman! Novi fedri in amortizerjo so zmontirani! No, pa kardan je obnovljen, ker je bil baje nek luft.
Sam WTF se pa to zdej pele?! Skor ne bi mogu verjet kok je razlike. Sicer je še vedno kompaktno podvozje, sam tud slučajno ne zabija več. Prej je blo tud skoz treba popravljat smer, zdej pa… 8)
Sicer je kak cm višji spredaj, a se načeloma sploh ne vid…
Pero, hud je kot je
dej naredi temo za ta avto no
tle je samo tvoj opis… pa kere avte maš…
ta avto si tudi zasluži svojo temo po avtomobili uporabnikov