septembra 2011je po 2 mesecih cakanja le prisel do mene golf enka gti originalen bil je v slabsem stanju saj je 12 let stal pod kozolcam in ga je blo treba najprej usposobit da sem se en mesec vozil nato pa se je zacela komplet obnova
je letnik 1979 notri ma 1.8 motor k-jetronic pa nej slike povejo mal vec
tak je bil na poti domov
armatura od dvojke ven in nazaj od enke not druge tapete volan slecen…
na brZino je nratal low budget projekt
breZ obrob in pragov on the road
mater je visok
spet se je delalo notranjost skupaj,cakam se zadnjo klop od polota,sprednji sedezi od audija obrobe so gor se en zadn lonc morm dobit pa se par malenkosti mam za porihtat
to je to nahitro en pregled kaj pa kako
uceraj sem se peljal po polletnem zimskem spanju
zej pa caka da ga spet napadem in da se na novo postriha in uredi par zadev
meni je malo žal da si nisi za low budget projekt vzel rajši kakšnega sarajevčana kot pa gti ..ampak ok ..voz je tvoj
kulj ..pa strešni spojler mi je hud ..če se ne motim je zender? Ta mi je bil čist hud še v tistih časih ko so bili ti avti mladi in jaz smrkav Ko ti ostane slika iz otroških dni ..črni gti z črnimi francoskimi tablami,tak spojler,ta globoke ateeske in rumene luči .. ter slinasta stekla
odbijaci so original karman body kit od kabrioleta in meno osebno je top zakaj bi pa imeli vsi vse isto ce je lohk drugac,
kar se tice low budget projekta-so me zrajcal z enkam in smo jo poj na hitr skp zmetal,jo bom pa itak ko bo cajt se enkrat podrl pa na novo naredil,sam zej gre dnar v druge stvari…
zej je skp pa ko se mi dvigne letim po table in se vozim ce jo podrem je pa tud poj kurc rint po dvoris