Nekaj majic je že naročenih in pričakujem pošiljko. Takrat lahko v živo kakšno slikam in predstavim kvaliteto. Kolikor sem spremljal odzive ljudi, ki so majice že dobili, so vsi zadovoljni. Cena 13€.
Čak, a to on dela kopije al kako?
Jst sm namreč za original dal 29€ z poštnino in sem zelo nezadovoljen z kvaliteto… po treh pranjih je tisk že napol zbledel.
Sej majca je super material, samo tisk je pa totalno v pizdi…
Ja original je +25€. In ker majo opcijo printat sami za manj denarja, zakaj ne bi?
Js redno nosim majice “Kadett C group Serbia”, pa s tiskom nimam težav. Je pa res, da je slika iz črt, ni ploskev (podobno kot Stojadin). Problematične so barvne ploskve, to verjamem.
Zato pa pravim, ko dobim že naročene, jih predstavim v živo. Nihče ni obvezen. Js pa tud nimam nč od tega. Razen da moram fehtat par ljudi za uslugo transporta. Pa eno majico 4 free!
No bom pa še jst eno vzel, da vidmo če so srbske kej boljše od originalov;
Takole sivo z modrim !! C1 KADETTOM !! velikost M
Uglavnem vse kot je na tej sliki, samo moder avto
Sodelavec gre službeno v Srbijo in jih bo v petek pripelu. Založu bom js. Grem pa naslednji teden na teren na Češko, in me ne bo 2 tedna. Ko se vrnem bom odpošiljal. Plačilo po želji. Najraje na TRR, da se ne lovim s poštarji.
13.9 sem čez dan v LJ, pa jih lahko pripeljem komur tako paše.
Ko bom mel majice se oglasim. Vendar dvomim da bom kaj odpošiljal do srede septembra, dokler se ne vrnem s terena.
Majice so res 13€, ampak se ne bom upiral kaki polovici evrčka trinkgelda, glede na to, da moram denar sam zalagat in nakazovat izven EU, kar pomeni mastne provizije.
Drugače bi bilo, če bi moral službeno v Srbijo in bi osebno plačal, prevzel in pripeljal majice. Tako so pa 4je posredniki vmes.
Če bo povpraševanje ostalo, bomo vsekakor čez čas ponovili še kako rundo naročil.
Tako, nov seznam majic je tu. Ker sem se prvič malo po domače malo za-J, bom moral povišat ceno na 15€, tako da pokrijem stroške provizij, podkupnin in ostalih posredniških dajatev, daril in davkov.
Mislim, da je to še vedno OK cena. Torej, poleg prej že objavljenih majic so v ponudbi še tele:
Naročila bom zbiral dlje časa, ker še nimam nikogar od mojih sodelavcev na vidiku, ki bi šel službeno v Srbijo.
Prosim, če navedete barvo majice (bela ali siva - sam predlagam belo, ker so barve čistejše), model avtomobila (barve so takšne kot so) in velikost.
Pa še primer kako izgleda moja - ne se smejat, ker je bilo preveč zgodaj :