Friday night cruising Graz, 14.6.2013

Ah potem smo se pa sfalili, sem mel opravek tam malenkost pred peto pa sem vzel še hroša zravn.

No, tebe sem po slučaju videl isti dan na parkirišču pred bauhausom. Pade v oči dvobarvna kombinacija :slight_smile:

Meni je nekaj priletelo vmes zadnji trenutek in pred 18.00 nisem imel časa. Glede na vreme lahko naredimo kako lokalno MB srečanje ob hladni pijači. :bulb:

Tudi meni se žal ni izšlo tisti dan. Se je zavleklo delo bolj kot sem pričakoval.

ja…škoda, da se nismo trofli :unamused:
no pa te rečimo en datum pa gremo nekam na hladni pir..ta vikend gre komu skozi?

Meni bi moralo it, samo je nekam kislo vreme napovedano.

če še vrjameš v vremenske napovedi!?..

Pa je šel vikend in še podaljšek. :slight_smile: Je kdo za pijačo v MB danes/jutri?

Zdaj sem se na terenu, jutri pridem. Nevem pa ce bom tak hiter, kaj pa petek ali vikend?

V petek in za vikend sem službeno na poti, morda se mi izide v nedeljo zvečer.

Bom odkruzal na morje po šihtu jutri tako da jaz odpadem žal

vikend proti večeru sem za :wink:

Ekola… mal nakradenih slik od avstrijskih kolegov. Fajn je blo - u izi druženje brez nekega točno določenega programa - pobi so face :slight_smile:

Naslednjič v večji zasedbi OldschoolSlo?

Evo, jaz sem nazaj in pripravljen za akcijo, pride še kdo?
Okoli 19.00 se lahko dobimo na pijači pri avtopralnci K&K v Pesnici (natančneje v Sp. Dobrenju), porem pa gremo v smer MB.

Pridem

Fajn, če se še kdo pridruži kasneje, naj me pokliče na O4I 652 254 da izve, kje se trenutno nahajamo.

13.9.13 je spet :slight_smile:

petek 13 :slight_smile:

Zaenkrat imam tremin še prost. Je kaj kandidatov?

Mogoče :laughing:

Zaenkrat samo nalim in jaz. Še kak kandidat :question:

SLO odprava v Graz je včeraj štela 6 članov, tri avte, od tega dva youngtimerja. :slight_smile:
Da petek 13. ni šel v nič sem poskrbel jaz, ko sem lovil hlape na poti do A bencinske. BC je kazal še nekaj 10km dosega, a pumpa je v levem ovinku menila drugače ter prekinila dobavo goriva. Na srečo je imel stony v prtljažniku 5l kantico in se je odpeljal do 200m oddaljene bencinske ter rešil situacijo.

Tukaj so slike srečanja:
http://www.alltagsklassiker.at/alltagsklassiker-friday-night-cruising-graz-september-2013/

Kot vidite moj V8 ni bil edini olježer na srečanju, saj je bila prisotna močna sekcija Mazd RX7. :smiling_imp:
Moji mulci s bili sicer najbolj navdušeni nad US udeleženci (Corvette in TransAm Knight rider replica), jaz pa nad japonskimi raritetami, kot so Mazde RX7, 929 coupe in Toyota Supra Turbo.