Friday night cruising Graz, 14.6.2013

Je kaj interesentov, da si nardimo en izlet do naših avstrijskih somišljenikov?
Lepo po tastari cesti, čez MB, lahko pa tudi čez Radelj…odvisno od zasedbe.
…čist brez obveznosti, samo druženje in “Benzingespräche” :smiley:

https://www.facebook.com/events/355068404604548/

Hm. Tist dan sem kot kaze frej, tko da mogoce bi se pa splacal jt pogledat! Edin kot kaze bo doooolga nocna voznja nazaj v LJ :slight_smile:

Aj, meni se pa ne bo izslo…upam na kasne dobre fotke!

jaz sem za :wink:

Če gre kdo čez Radelj, oz. mimo SG, bi se prislinil zraven za kopilota…

klaus, spet bo dež :laughing:

zajebavaš… :stuck_out_tongue:
:smiley:

Ja lej…je kr neki interesentov zgleda. Anzee, ti maš glih 20 min. več vožnje domov kot js, če gremo autobahn…
če bi mel cajt, bi lahk šli na m.p. VIč pa čez Golico (Sopoth-Straße). Za to furo js iz Veleja porabim kaki dve uri in pol - s kratkim postankom. Croma, ti vem da bi bil hitrej :smiley:

Junij bo carski - najdaljši dnevi, gor pa Subway pa Burger King pa mal kruzanja :sunglasses:
…sam vreme mora bit - letos še ni blo suho za FNC :slight_smile:

Vreme bo.

Ma mogoče kdo kak sedež viška? če bo čas bi šel zraven :slight_smile:

kak je zaj z totim kruzingom? bo ke? :wink:

Itak da bo :slight_smile:
Jaz grem mimo Mb nekje ob petih popoldan. Če je še kak interesent, se lahko skupaj peljemo gor.
Kakšen predlog kje se dobimo?

kul:) lahko se dobimo na zgornji etaži europarka pa še eno dirko z gokardi vdarimo!? :slight_smile:

OK dobro. Po moje, da za karting ne bo kaj dost časa, ker bom srečen če mi do petih rata prit v Mb.
Probaj še kakega mariborčana spravit zraven.

Ma bomo vidli kak bo, ker res ob 17h je zadno, da gremo iz mb..
uporabnik bttx je reko, da gre.. bom pa še poklico par drugih :wink:

Jaz vas verjetno pridem samo pozdraviti v Europark okoli 16.30, ko bom sprehodil 8 piskrov pod pokrovom, v Graz pa ne grem zraven, saj sem zvečer že zaseden.

Zdj glih tehtam opcijo, da bi šel čez Radlje na Deutschlandsberg, ker imam popoldan še službene obveznosti na Ravnah.
Bom poskusil prit do Europarka, če mi pa ne uspe, se pa v vsakem primeru vidim o ob šestih pred Subwayem.
Striderju sem pustil telefonsko na z.s., tako da se bomo lahko na liniji.
Zdaj pičim na teren. Se vidimo!

a bo kdo kaj poročal? :laughing:
http://www.alltagsklassiker.at/alltagsklassiker-friday-night-cruising-juni-2013/

Na strehi Europarka ni bilo nobenega :\

Blo je kül :sunglasses: tekom tedna še prilepim naše slike:)

Sma bla na europarku z bttx kakih 17.15h!