E30 DiCabrio 325iA

pa začnimo še en projekt, če že pri nas ni kej za kupit smo dal denar američanom.

1988 PFL E30 325i
M20b25 original (tudi ostane)
Avtomatik (zaenkrat ostane)

Od opreme pa ma fse
Velik BC / Check
Tempomat
Klima (ki dela)
Špera (zakaj na avtomatiku ne vem)
Gretje sedežev (super za californio)
ABS ( :broken: - kaj mi bo to)

Katere kolese bo dobil? :smiley:
e36, e30, e21, e6…bo že muzej nastal.

E30 mi je prov lušen kabrio.

Da lahko kopa na obe kolesi ..

nena kopa niti na 14"…ta avtomat poleni motor f 3 pm AMPAK ker smo uničli že dost avtov za divjat - beri mam 2 rakete za hitro vožnjo, se zna zgodit da ta ostane tak kot je.

15" kolesen, 205-55-15 pumparce, klobuk, žena, menjalnik v D in srečno. To je trenutno od načrtov, čez zimo najbrž dam evropske odbijače, neke podvige s sedeži mam planirane ker pač to je treba naredit na vsakem avtu.

Ma cabrio se pelje leno in elegantno, pusti avtomat in pogon tako kot je, maš vsaj roko frej za božat vrzel med nogami ki poleg sedi in trpi mušice v glavo :smiley:
Pa euro odbijače in copate croma style pa bo d best :sunglasses:

copati zmontirani, merjenje pokazalo da rabi spredaj -60 in zadaj -20 da bo spodobno.

prvič #majkemi ima avto zmontirano originalno dimenzijo gum 205-55-15 pri meni, ponavadi sem vsaj za 2 cole prebil. Preidemo k vprašanju ali se staram :slight_smile:

Zdej pa čakanje na papirje da me oprostijo DMV-ja, certifikat uredim danes, v tem času pa pridejo nove bremze in pa podvozje.

Edison, a veš mogoč za kak krom paket odbijačev? Če se ne najdejo vzamem tud barvane PFL. Najbrž bo dobil MT1 pack :broken: pol pa res dam mir :laughing: :laughing: :laughing:

Ja tam si, gotof si :smiley:
Pridem drugi tedn pogledat :wink:

Hah, šele zdej mi je kapnilo, da so praktično vsi te BMWji iz crome-zbirke rdeči… :open_mouth:

ferari pa te fore, najhitrejsa barva :broken:

Zakaj so pa šraufki v feltnah tako dolgi? A to je kkšna trendy fora? :slight_smile:

v 2021 si puščamo daljše (šraufe), vkolikor bi zmontiral aero diske na feltne bi ti šraufi pod kotom 78 stopinj rezali zrak in ga usmerjali v zavore. :broken:

čakamo naprej…vmes pa je treba še kej pokazat.

usnje v odličnem stanju, pretapicirano pri Mehikancih - glede na Slovenske izdelke sem zelo zadovoljen z mojimi sedeži

takle bi naj zgledal kolotek od E30ke

in pa moj X drive (podvozje še čakam)

za 15 col je tole super, konje smo našl, rešit morm še te rogovile od avspuha (naročen original 325)…meglenke proč pa odbijače spravim 4-5cm bolj not pa je to to za letos…čez zimo pa naprej.

Men osebno so pa to eni redkih USA odbijačov na EU avtu, ki le niso tak napačni :slight_smile:
Kdaj me boš kej zapelo :stuck_out_tongue: :smiley: