torej, v e21 sem si sila zaželel met nov črn tepih, obstoječ je dotrajan, tudi barvanje ga ne reši, kje v slo se da kupit kak material ki bi bil deloma dolgotrajen in pa s pobožno željo da bi se ga dal “nategnat” čez kak ovink. Podn je sicer bolj kot ne raven tako bi lahko originalni tepih ki je narejen in 2 delov prerisal in na novo položil. Vse kar poznam je kemoplast šentjur (in pa klasičen domestičen filc)…
Mi ponavadi najdemo tepihe v Baloh centru v Trzinu. Je pa tako, da ni noben resno elasticen.. ampak se pa da kje malo postukati in je… Jaz imam recimo v Manti crnega in se je kar ok naredilo, mojim krojaškim (ne)sposobnostim navkljub!
Jaz sem tudi mojega kupil v Balohu, elastičen pač ni (je tudi kar precej debel in spodaj gumiran), imam pa antracitnega in se sploh ne vidi kje sem ga kaj štukal
tist je blo za akustiko, mal raztegljiv filc, sam tist sm v stari delavnici mel celo balo, ni pa več za dobit. Pri balohu boš sigurno dobil pravi odtenek. Pa tud material je bomba.
Sem bil danes v Balohu in so zelo skrcili avto program - od vseh tepihov imajo samo se sivega (antracit). Ima kdo se kak drug source tepihov / tapisonov? Iscem crnega…
Lp
V čem pa je problem? A se ne dobi tepiha prav narejenega za avto? Mi z amerikanci nimamo teh težav… je tega kolikor želiš. Čeprav sem mislil, da imajo dražji kar malo visoko ceno, so me poučili, da je to dosti ugodno. Menda bi me pripšel navaden tepih v trgovini isto ali več…
Pojdi tja, magar prej pokliči šefa, da bo tam… Mislim, da je Gregor.
Boš naredil modele iz papirja, ti bodo zrezal, zarobli,.. da bo lepš kot “fabršk”. Lahko pa da majo za komplet bodentepih še kakšno drugo tehniko.