BMW E21, nekdaj z 1,6 litrskim motorjem sedaj z 2,5 litrskim agregatom in 173 konjskimi močmi. 5 stopenjski menjalnik, zapora diferenciala, dvojni izpuh, 13" BBS platišča. Notranjost je v originalnem stanju ostalo je bilo obnovljeno. Avto je bil kupljen od prvega lastnika.
Zakon! Men osebno najlepsa slovenska E21ka..
lep..pa zgleda da tudi strupen ![]()
Hud je…bil je pa še hujši ko je imel zadaj črne luči ![]()
![]()
Roka ni doma, pa sem moral jaz skočit po tole… ![]()

Lepo da si ostal pri dveh lučeh.
Upam da ti bodo sedeži dobro služili ![]()
Tudi jaz upam da bodo dobro služili! kar nekaj časa sm jih iskal, tokrat je bla sreča na moji strani!
Hvala L4uko!
kako si rešil števec pri swapu?
Dobil je originalni petstopenjski menjalnik od E21, ki ima polza za stevec ![]()
BTW, l4uk0 a majo te zici spodaj konzole take, ki so od klasicnih sedezev - tako da so te recaroti montirani bili bolano visoko ![]()
ni napačen avtek.. sam bela mi ne odgovarja…
Zakon to bo tut jaz! Kje jih je pa zvohu?
So bili to ti sedeži na bolhi od kadetta B?
Od Kadetta D
Žan a ni tko da tebi recaroti ne odgovarjajo ![]()
Drugače so pa to teli: https://oldschool-slo.com/t/p-recaro-sedezi-momo-volan-ter-opel-manta-ogledala/254/1
Mi odgovarjajo sam tvoji mi ne
http://www.bolha.com/opel/opel-kadett-b-letnik-1882-130000-km-bencin-cel-ali-po-delih-oglas1279077695
Iz tega avtomobila sem jih jaz prvotno uzel torej to so sedeži katere ima RE21 sedaj ![]()
Po dolgem premoru se je tudi v moji garaži nekaj dogajalo. Predvsem so se izvajala popravila na plehu in podvozju. Konec aprila sem imel bližnje srečanje z obcestnim jarkom, kar pa je nakopalo kar nekaj popravkov. Stvar ni bila tako tragična kot je sprva zgledalo, vendar se je vse skupaj malo zavleklo. Odsotnost v tujini je botrovala k temu da se vse skupaj bolj počasi premikalo. Zdaj je avto ze dober mesec in pol spet na cesti, brez vidnih posledic izleta iz ceste.
Ob končanem projektu so na vrsto prišli dolgopričakovani Recaroti. Končno!

Malo gledam za nove feltne, ki bi pristajale mojemu bavarcu. Nagibam se na 14, 15 colska kolesa po možnosti BBS ali pa kaj podobnega. Našel sem feltne, ki bi mogoče bile ali pa tudi ne.
Nisem čisto prepričen če se izpalča ves trud ki je potreben za predelavo da nebi povsod drsalo in ribalo.
Niso ravno najbolše slike, pa višina avta ni ravno prava, je nekoliko višji, ker je bil spuščen direktno z dvigalke.
Vaše mnenje? Morda se po tem lažje odločim!![]()
dejansko razmišljaš? meni zgleda super, rob je hud!!!