BMW 3.0 CSi e9

Živjo zdravo,

24.8.2014 11:30 sem postal lastnik že dolgo željenega avtomobila. Plan je, da se avto zrihta kot se za ta avto spodobi… u nulo. Glede agregata še nism 100% kaj bo notri lahko tudi da bo ostal m30b30. Motor 3.0 L Bosch D-Jetronic fuel injection, ki pa dvomim da bo še kdaj delal tako kot mora.

Res je, da ima največjo vrednost v original stanju ampak avto delam zase! Nič takega se ne bo naredilo da se nebi, če bi prišlo do prodaja, dalo spremeniti.

Realna situacija :slight_smile:

Končni rezultat bo nekaj takega

Sam da bo garaža frej se začne!

men je hud k parkl !

verjamem da ti bo uspelo, za M30 pa probi dobit od kake novejše serije ajnšpric pa skompletiri.

hud avto !!

Ne dvomim da ne bo tak tudi projekt

:astonished: :astonished: :astonished: :smiling_imp: huuuudooooo ker bombnik, čestitke :sunglasses:

dobr si si tole zamislu :sunglasses:

p.s. kje je pa šalthebl? :smiley:

Top, najlepši BMW :sunglasses:

Auuuuhuhuhu lihkar si si vjagal mojo (zaenkrat še) neuresničeno lubezen, pa vidim da si tudi ti našel navdih na Stanceworksovi predstavitvi. Topšit, ni kaj. Kongratuliram!!!

O hudo :open_mouth: Nisem si mislil, da bo kakšna e9 predstavljena (upal da jo jaz prvi :smiling_imp: :laughing: )

Grem drkat! :laughing:

:astonished: :astonished: :astonished: ma fouš sm ti do lune pa nazaj :smiley:
maš moj ultimate dream car
samo tist valobran na uni 9ki iz stanceworksa mi pa sfuka cel avto
men osebno je drgač najlepše zrihtan E9 tale od Fosterja;

http://autoweek.com/article/car-life/revolution-no-e9-cole-fosters-bmw-2800cs

Ni kej, to je to :sunglasses:

tukaj paše samo concourse obnova pa zrak al pa cut cut weld weld pa CSL batmobile verzija.

Svaka čast za zastavljen projekt!
Da bo čim prej v nulo in pušču črte na asfaltu :smiling_imp:

huda zadeva, nora oblika :slight_smile: upam da greš do cilja ko si si ga zadal…

ps: pa brez tistega spojlerja na stanceworks sliki :smiley:

čestitke!

plug pa mora bit pomoje…

Tole bo pa zanimivo spremljat :sunglasses:
Js sem tudi za plug :slight_smile:

plug more bit, pa BBS ke, tiste feltne od nekih modernih BMWjev, fuj…

ma un plug zgleda ku bi šu v merkur po meter pleksija, ga mau zvil pa dve lukne notr zvrtal :imp:

sej ne rečem, če bi bil kakšen lepše po obliki avta oblikovan plug…

se pa opravičujem sendiju v imenu vseh, ki mu kle serjemo kako bi moral nejgov avto zgledat :smiley:

Sej vemo da je to original CSL roba ne?

vemo, vemo, pa je šezmer grda ku smrt :smiley:
ni vse z ///M nalepko nujno zlate leve ledvice vredno :wink: