Lep pozdrav öldschöolovcem
Sem Rok iz kopra/izole, furam öldschööl audi 80 cd 5E letnik izdelave 1983.
Fünfer, pranje žarometov, meglenke, 4x el. šipe, centralno zaklepanje, 4 brzine + ekonomik.
Ko je prišel domov (6. meseca lani):

Lep pozdrav öldschöolovcem
Sem Rok iz kopra/izole, furam öldschööl audi 80 cd 5E letnik izdelave 1983.
Fünfer, pranje žarometov, meglenke, 4x el. šipe, centralno zaklepanje, 4 brzine + ekonomik.
Ko je prišel domov (6. meseca lani):

dobrodošlica tudi zate
Najbrž tukaj ne bo failblog,glede na to kako je izpadlo vse skupaj ![]()
ugl. važno da je avto BOMBONA in da se nemore z njim primerjat noben..tisti ki ga v trenutnem stanju še niso vidli pa..STAY TUNED..MORE TO COME ![]()
to pa definitivno ![]()
za tiste ki avta ne poznajo, na njemu ni bilo delanega nič posebnega, zrihtal sem samo da je tak kot bi moral prit ven iz tovarne…

ohoho, skull in da haus. Ti kr lepo počas pa vse slike pokaž, vsak dan neki, tole neki na brzino ni nč ![]()
Vorsprung durch technik ali kako že pravjo ![]()
Huh res zgleda neprimerno boljse kot takrat ko si ga kupil! Hudo. Taprave feltne, taprava visina vozila.. skoda sam za sprednji pogon ![]()
Kje si obalčan, zdej smo pa že dva na forumu, zakon ![]()
avto je hud, sm gaže gledau na FAVDL…
smo že 3 “obalčani”… ![]()
ja, enkrat lahk tud jst to rečem, pogon maš na napačni strani

pa feltne mu ne pašejo, bi men bolš na e21
![]()
če tebi croma manjka felten, pol je res kriza ![]()
hmmm nevem nevem… nisi ti že čez mejo gor…??
![]()
še par muvijev:
zvok petaka:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PyLd2gLcPTY[/youtube]
ter malo nočnega življenja
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=inO3Y6AWh_8[/youtube]
sem pred kratim nabavu gopro 2, čakam še mikrofon, pa bo vseskupaj malo boljše zgledalo in zvenelo ![]()
lep avtek, felne pašejo v nulo
zvok pa…hmmmm schoon! keko hp ma??
115, gre kar lepo za staro smetišče
Vzdolžno postavljen motor in sprednji pogon? Zanimivo…pa priznam, sem jih šel na avto.net gledat…dokaj redka zadeva vidim ![]()
vsi pravi audiji imajo vzdolžen motor, tisti audiji ki imajo prečnega so v bistvu vw z drugo šminko(in tisti vw ki imajo vzdolžnega so v bistvu audi).
ta kombinacija, limuzina pa 5 cilindraš, je zelo redka v SLO, jih prešteješ na enem prstu ![]()
jst mam na passatu 1.8T tud tako postavljen motor
ja to je v bistvu a4 s VW šminko. ta serija passatov je imela tudi tapravi quattro pogon (torsen pa te fore)