Apeks weekend hitrosti 30,31 Maj 2015

AMZS center varne vožnje
Čeplje 29b, SI - 3305 Vransko, 3305 Vransko

Sobota, 30.05.2015 Trackday
Nedelja, 31.05.2015 Avtoslalom pokal

Prijavi se lahko prav vsak, ki bi rad preizkusil svoje vozniške sposobnosti. Tudi če nimate svojega vozila bodo tam avtomobili za izposojo.

V soboto bo potekal klasični trakcday z časovnim merjenjem.
V nedeljo bo tekmovanje v avtoslalomu z serijskimi, dirkalnimi in > starodobnimi > vozili.

Se pravi vikend ki ga ne smete zamuditi

Vse informacije o dogodku in prijavah so na spletni strani: > http://WWW.APEKS.SI

Če se nabere 8 oldičev, je tudi oldi pokal. Mene mogoče avtoslalom celo zanima :slight_smile:

kak že gre…

aja

count me in :sunglasses:

Bi sou sam dvomim da s kanarckom… too much work not enough time :neutral_face:

Aja jaz tud…Nejc ne skrbi enga zelenca pa lahk dobis,al pa cinkota :smiley:

Bojda se govori o neki hitri postavitivi … do 150max :stuck_out_tongue:

huhu, dj predn greš prever, da ne bo spet kardan kj losan :slight_smile:

če je prežvel štart sezone, pol bo tud do konca zdržu :smiley:

Sem kontaktiral organizatorje za par malenkosti in če mi rata v dveh tednih spravit avto v red
se prijavim na sobotni trackday dopoldne.

Sem tudi sfehtal layout proge, meni zgleda super (čeprav ni še dokončno):

Mi zgleda tudi 150+ ta postavitev :wink:

Tako da je plan zrihtat avto+rabljene slick gume+roofrack za gume da bo v avtu plac za orodje,
pol pa držat pesti da bo vse skup ostalo v enem kosu :stuck_out_tongue:

Nekej fantazeram da bi si od očeta kombi sposodu, če bom sam se mi ne splača,
lahko pa se zmenimo da še komu z dolenjske/okolice LJ peljam gume/orodje gor za majhn prispevek za nafto,
če je komu interes da se gor odpravmo kot oldschool team..

Lp, Matevž

huuuuu, tale tadolg spust potem pa prvi blagi desni zavoj k se potem obrne v dolg levi je k začetek piste na Grobniku… tle bo ale urwaŁ za tiste k bodo precenili svoje bremze :slight_smile: Če ne bo nobene šikane vmes, bo tole kr hudo :sunglasses:

Ja ja ..trackday bo kar divji … tistih 150 sem mislil za avtoslalom :smiley:

Ze za avtoslalom bo kar huda 150 :wink:.. zna bit vec… js sm na ljubecni mel 115-120 na konc ravnine… pa je spretnostna voznja ljubecna proti tej postavitvi :)sam upam da vse “zdrzi” kar se kakih izletov iz proge ipd tice

Ti bos 31.5. Vozo?
Ali tudi 30?

Da pridemo navijat :slight_smile:

Delamo pospeseno na tem da pa mogoce startam 31.ga :wink: ampak nenavozen pa verjetno z 0,0 testnimi kilometri…

počasi lezemo proti cilju (upam na čim manj porodnih težav pol :unamused: )

Jaz sem pa zaenkrat še pussy in neodločen. 30tga grem gledat, ker je bil traxkday takoj razprodan, avtoslalom semi pa pokriva s neko drugo prireditvijo … :evil:

Razen če se kle res nabere 10 zagnancev in imamo svoj oldy pokal :slight_smile:

Rifa..srečno, upam da bo letelo drvelo :o

Pa še iz sobotnega testiranja proge za slalom

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vPwxBiHN-2M&feature=youtu.be[/youtube]

Odpovedano, sem ostal brez besed.

Vsem se opravičujemo za vse nevšečnosti, ampak vrjemite da je nam še težje. Naj navedem še ključen razlog odpovedi. Včeraj smo s strani AMZS dobili aneks k pogodbi v katerem piše da je maksimlna dovoljena hitrost na dogodku 60km/h in če se le ta preseže organizator plača kazen 1500e. Pred dogodkom mora pa pustit kavcijo v višini 10000eur. Le kdo bi pristal na to? Kljub temu da tudi oni sami vejo da je pogojevanje veljavnosti pogodbe z aneksom protipravno so šli v to. Seveda bomo zadevo reševali preko sodišča. AŠ2005 pa nam stoji ob strani.
Hvala še enkrat za razumevanje in se vidimo na naslednji prireditvi

Govno od govna, če bom kdaj miljarder bi vse to spravu v maloro, da bi vsi postali klošarji!

nisem se veselil dogodka ker sem predvideval da bo nekaj takega nastalo.

Pa naj se potem še kdo trudi in organizira kaj, ciganija.