Anzee: da se predstavim

Alo!

Evo, mal tok da se bols spoznamo..

Sem Anze iz Ljubljane, natancneje iz Siske. Z L4uk0-tom sva postavila tale forum da bi na slovenskih tleh malo bolj zazivela tale youngtimer scena.. :slight_smile:

Kaj pocnem? Fotkam, dizajniram razne pizdarije, tiskam majce, fuke špilam.. rad vozim tud motor (supermoto), poleg mante A imam se BMWja E36 cabrio, pa zbiram modelne zeleznice :slight_smile: Kar se sporta tice, cimhitrejsa voznja z bicikli po hribu na dol :laughing: Zelo rad pa tudi potujem, tako da se obcasno javljam iz kaksnih sumljivih vukojebin po svetu. Hrvasko morje res ni “my cup of tea” :laughing:

Sem pa imel se par oldschool avtov, in sicer Kadetta C limo ter Kadetta C coupe. Prvi se je prodal nekam na kras in potem se malo preprodajal okoli (mislim da ga zdaj rihtajo), drugi pa se je prodal kolegu, ki ga sedaj obnavlja :wink:

Evo tole je manta:

Tema o njej je tukajle: http://www.oldschool-slo.com/viewtopic.php?f=12&t=9

Tole je Kadett C Limo ki sem ga imel med 2005-2007 (foto: kookie)

Ter kadett C coupe, ki je bil moj med 2009 in 2011 :slight_smile:

Tole je BMW, uporabljan kot daily driver..

Tole pa se moj moped v uporabi na racelandu (KTM 620SM(, mal je ze star in bi z veseljem kupil kej novega..

Pa se mal akcije na biciklu:

Tojpato..

Moder c coupe pa je lep, ni kaj! :sunglasses: :smiley:

pozdravljen Anže in dobrodošel med nami :laughing:

Hud je bil ja! Sicer se je izkazalo da je imel kar nekaj rjavine oz. jo se ima. Upam pa da ga bo trenutni lastnik lepo obnovil.

Hvala hvala :slight_smile: hehe
Dejte se se drugi kaj predstavit jebemti :slight_smile:

evo, sem ti pomagal :smiling_imp:

Nimam kej rečt,maš kar dinamiko v svojem življenju in prav je tako. :sunglasses: