1972 Datsun Fairlady Z / 240Z

Fail. A so kaksne posledice (razen nosilca)?

Kovinski nosilc al gumi nosilc? Si mel nove, pa jih je utrgal?

Čudn se mi zdi kako je to narjen, da lahk kr utrga…

Sranje drgač :confused:

o pasmater :astonished:

with great power comes great responsibility :smiling_imp:

Daj kaj slik motornega prostora.

Uf… tole je zgleda kr pogosta stvar glede na to kako je narjeno vpetje tud ni nč posebno čudnga. Imaš en kup modifikacij na to temo, sploh od V8 fantov.
Jebat ga; custom build = R&D, si pa zato na koncu bolj srečen kot če bi vse iz prve delalo :slight_smile:

Hja to vpetje res ni en biser, zdej je tudi zelo očitno postalo, da bom moral narest en upgrade… :laughing:
Glede ostale škode…upam, da ni še kej več, vem pa, da je zvilo / potrgalo mehanizem od ročne…ne prime nič več. :neutral_face:
Avto sem zapeljal v garažo in ga do nadaljnega nočem vidit. Fotke pridejo next week! :imp:

I feel you man, been there too many fucking times.
Moj stoji že en mesec in čaka, da se odločim med servisom in prodajo… Ko grem mimo njega se stran obrnem. :imp:

Nisem dolg zdržal…danes naredil damage report: odtrgalo nosilec diffa in ga skupaj s kardanom zabilo gor v mehanizem ročne. Slišalo se je precej grozno ampak v bistvu je bila kar sreča v nesreči. Tunel je fasal samo eno prasko (2k PUR že čaka za nanos), cevi za gorivo in bremze so ostale nedotaknjene, kardan je malo popraskan, to je pa tudi to.

Malo krivljenja in klepanja in je ready za ponovno cinkanje…da bo spet lep! :nerd:

Sicer pa še nekaj fotk motornega prostora! Boner alert! :laughing:

LP!

Nor motorni prostor! :astonished: :clap:

Na samo da boš rešu z močnejšim nosilcem… :wink:

Motorni prostor pa je res lep, res vse na svojem mestu,
brez nekih velikih praznin in stisnjenih zadev na drugi strani…

Zakon! :clap:

Sem pohitel in pred dopustom naročil robo…včeraj pa že sestavil. :sunglasses:

Poupdejtal sem tudi fergazerje, glavne dize iz 145 na 155 in emulsion tube iz F15 na F11. Zadeva deluje veliko boljše! Moram pa še idle jete zamenjat, 45F9 so malo premajhni kot kaže.

Test - Rakitna. Prvič nad 4000k rpm. Nasmeh do ušes! :smiling_imp:

LP!

Lepo. kaj pump jet si kaj menjaval. Kaj je še tako reven pri pošpeševanju? kaj kopa?? :smiley:

:astonished: :astonished: :astonished: 4000000rpm? das ist unglaublich, auch fur Japaner! :astonished: :astonished: :astonished:

Drgac pa super! :sunglasses:

:laughing:

Ja pozabil, pump jet sem tudi menjal iz 40 na 55. Kopa! Šlo zadnjič prvič na pošrek! :stuck_out_tongue:

ne verjamemo u opšte

Ne verjamemo, samo z videoposnetkom ali povabilom na testno vožnjo lahko podkrepiš besede :wink:

al pa en jesenski drek rejs :smiling_imp:

Včeraj bil na testni vožnji :wink:.

Navor je super :astonished:
Ko se bo lahko zvrtel do max. obratov bo prava raketa…
Zvok motorja je pa že sedaj noro dober…v kombinaciji s fergiji je poezija za ušesa… :smiley: