UD Urbano Dejanje 2017 in Oldschool-Slo ekipa

To leto bo kot že lani in predlani potekal UD festival na parkingu od Tobačne v Ljubljani.
Tudi letos smo vabljeni, da se pridružimo in sicer smo na “sporedu” v ponedeljek 7.8.2017!
Vse ostale informacije sporočim naknadno, zaenkrat si le zacahnite datum na koledarju… :wink:

P.s. pa še tema od lani, kjer je nekaj fotk / video:
https://oldschool-slo.com/t/oldschool-slo-na-ud-urbanem-dejanju-v-lj/1578/1

Do dogodka nas loči zdaj še točno en teden. Glavna sprememba je nova lokacija - namesto pri Tobačni bo zadeva letos kar na Kongresnem trgu. Ker do tja dostop z avtomobilom načeloma ni mogoč bo potrebno v naprej sporočiti kdo vse pride da se uredi ustrezne “dovolilnice”. :slight_smile:
Jaz oldschool avta še kar nimam sestavljenega tako da pridem z oldschool kolesom, ostali kandidati se pa čimprej tu pofočkajte, da uredimo dostop.

Kdaj? Ponedeljek 7.8. 2017 ob 16:00
Kje? Kongresni trg
Kaj? Oldschool-Slo henganje, pivo, burgerji (za folk z oldschool avtom zastonj)

Še link do uradnje strani: http://urbanodejanje.si/

To je to, se vidimo!

WAW, kr kongresni trg :smiling_imp:
Javim v kratkem če pridem :wink:

Zoki bo pol zih jezen nje, ko bo kongresc ves od olja :laughing:

pol je boljše da se zadimi kongresni trg z avti ki kopajo da se ne vidi olja.

:laughing:

Zmeri sem mel željo se vozit gor pa dol po zaprtem kongrescu, tako da count me in.
Bom natočil olje čist do roba, mogoče še prage z voskom nafilam prejšnji dan :smiley:
Dej lauko, prpel Zja na vozičku, bodo mel otroc lahko delavnico sestavljanja :smiling_imp:

Hahaha no vidm da ideje že so :laughing:
Sicer pa pero27, zakaj ne vzameš servisnega materiala kar s sabo pa naredimo tam tekmovanje v hitrostni menjavi svečk in filtra… :stuck_out_tongue:

Za hitrostno menjavanje svečk, lahko dam eno BMW bučo na kozico :laughing:

To bomo pol vse navoje potrgal; to se nuca ena gus glava :wink:
Lahko nardimo pa; kdor zamenja vse svečke v manj kot 2 minutah dobi 100€, prijavnina za mimoidoče je 5€, pa eno svečko zalimamo z epoksijem in gremo z izkupičkom vsi tankat polno :laughing:

jest se javljam=)

a prou ob šterih al lahk tud kj ksnej pridemo?

Jaz tudi pridem, a se zberemo kje, pa gremo skupaj…al prikapljamo tja…

Cool bi bilo ob 4ih, ce pa ne rata pa pac kasnej… :wink:

Jest bi se tud pridruzu, samo sem dezuren na sihtu, pa tezko recem kdaj tocno bi prisel, je to opcija?

Jaz tudi pridem malo čez 16h sem lahko tam!

:exclamation: :exclamation: :exclamation:

Jeba! Razočaranje! Pravkar dobil obvestilo od organizatorjev UD-ja, da MOL ne bo spuščal avtomobilov na Kongresca…
Če mate ravno rezerviran cajt se lahko dobimo tam na pivu (pa nek boljši sejem bo baje), glede avtov pa škoda, sam nimamo kej.

LP

Eh, ta je pa gnila… :imp:
Pol pa ne pridem

Se mi je čudn zdel, ker vem da je bil že pred leti zaplet s nekim high class oldtimer rally-em, ko so hotel imet vip parking na kongrescu, pa so se morali potem nabasali po Vegovi. Zoki je reku da oljček sploh nje po betončku nje, samo čungalunge :laughing:

Uglavnem škoda … se ne vidimo potem :smiley:

Jp, lani in predlani je bil festival pri Tobačni (privat lastnina) in je šlo vse brez problema…letos pa fail.