Renault R8

Re: Renault R8
Širil ga ne bom. Mi je lepš s takimi blatniki kot pa z velikimi poliesterskimi. Ter že zdej bom vrjetno mel probleme čez tehničnega prit, kaj bi blo šele s širokimi blatniki 

Ker je slabo vreme, sem naredi par "before/after" slik 

Res je 
Po peskanju se je kr nekaj takih stvari pokazalo. Sej bi dal nove boke oziroma blatnike gor, sm jih ni nikjer za dobit, ker so že v fabrki gnil
Sicer ta na sliki je še najslabši, ker je bil udarjen, drugi majo samo "strokovno" popravljene luknje.

Po peskanju se je kr nekaj takih stvari pokazalo. Sej bi dal nove boke oziroma blatnike gor, sm jih ni nikjer za dobit, ker so že v fabrki gnil

Sicer ta na sliki je še najslabši, ker je bil udarjen, drugi majo samo "strokovno" popravljene luknje.

- grega983
- Avtomobil: Lancia Delta HF turbo, Alfa Romeo 33 16v Permanent 4, Lancia Thema 16v Turbo LS
Take neravnine profi klepar za malco spedena da ne bo potem kiparskih izdelkov 

Če italjanu rečeš da je cigan s tem v bistvu žališ cigana

-
- Avtomobil: jeep
Lep projekt. Kater motor boš pa dal noter?
Kolko € si pa dal za sam avto, če ni skrivnost?
l.p. erik
Kolko € si pa dal za sam avto, če ni skrivnost?
l.p. erik

Motor bo 1,4 Alpine atmosferc od r5 alpine + 2x dvojni forgazer. Manjkajo mi samo še odmične palčke in ga sestavim. To se pa glih dogovarjam da mi jih bo en naredil, ker kupit se jih ne da.
Sam avto me je prišel 1100€ in razen tega da so zavore prijele je bil v voznem stanju. Obnova z deli me je prišla pa že čez 5k. Največ so me seveda stale predelave, inox kolektor, lonec, motor, 6x luči... Od večjih stroškov mi pa še ostaja ličerija in platišča.
Sam avto me je prišel 1100€ in razen tega da so zavore prijele je bil v voznem stanju. Obnova z deli me je prišla pa že čez 5k. Največ so me seveda stale predelave, inox kolektor, lonec, motor, 6x luči... Od večjih stroškov mi pa še ostaja ličerija in platišča.

-
- Avtomobil: jeep
veš slučajno še za kakšen motor in menjalnik od alpine?

Sem ti poslal kontakt na ZS. Na kakšnem projektu pa delaš?george wheels wrote:veš slučajno še za kakšen motor in menjalnik od alpine?

kake konce a imajo odmične palčke ker tega imaš kot peska za američane z svašta zaključki in dolžin kot tudi nesestavljene , ki jih odrežš na pravo mero( kar ni tako enostavno določit).
recimo:
http://www.pushrods.net/
recimo:
http://www.pushrods.net/
Let's go Brandon!