BMW E30 - Kugla

- grega983
- Avtomobil: Lancia Delta HF turbo, Alfa Romeo 33 16v Permanent 4, Lancia Thema 16v Turbo LS
Re: BMW E30 - Kugla
Ded ima po novem azil za stare in zlorabljene švabe 

Če italjanu rečeš da je cigan s tem v bistvu žališ cigana

Tudi pri tebi je prišlo do dobro znanega pojava imenovanega KUPIČENJE 

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Huh..samo še feltne na rdeče pihnt pa en pinstripe povleč 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- grega983
- Avtomobil: Lancia Delta HF turbo, Alfa Romeo 33 16v Permanent 4, Lancia Thema 16v Turbo LS
Jure, pa ravno prejle sem moji razlagal kk me ona rdeča thema 8.32 na avtonetu že en čas rajca in bi jo rad imel v svoji lasti. Si pripravljam teren za širitev voznega parka. Drugače pa sem ponosen na svoj azilJureK wrote:Tudi pri tebi je prišlo do dobro znanega pojava imenovanega KUPIČENJE

grega983 wrote:Jure, pa ravno prejle sem moji razlagal kk me ona rdeča thema 8.32 na avtonetu že en čas rajca in bi jo rad imel v svoji lasti. Si pripravljam teren za širitev voznega parka. Drugače pa sem ponosen na svoj azilJureK wrote:Tudi pri tebi je prišlo do dobro znanega pojava imenovanega KUPIČENJE
Ta thema zgleda nek resn avto!

- grega983
fwdJureK wrote:grega983 wrote:Jure, pa ravno prejle sem moji razlagal kk me ona rdeča thema 8.32 na avtonetu že en čas rajca in bi jo rad imel v svoji lasti. Si pripravljam teren za širitev voznega parka. Drugače pa sem ponosen na svoj azilJureK wrote:Tudi pri tebi je prišlo do dobro znanega pojava imenovanega KUPIČENJE
Ta thema zgleda nek resn avto!Kam ma to pogon? Spredaj?

pa pardon avtorju za off

verjetno je samo napačno sliko prilepil...

Nisem nek tip človeka, ki bi klatil s tujim k***** po koprivah, tako, da je slika kr taprava in tip3 je moj
Že lep čas sem hotel met nekaj zračnohlajenega pa je bila ravno prilika..
Feltne grejo na peskanje in v rdečo barvo takoj, ko se nabere nekaj financ, nekih večjih projektov pa tu letos ne bom odpiral
Offtopic razen kreganja in podje**.. mene ne moti
hehe azil se lepše sliši kot avtoodpad, ampak vseeno nebi bil rad nek odpadar in se poskušam sproti znebit čim več krame
Pa ko smo ravno pri kopičenju in da ne bo samo off.. od danes naprej mi dela gužvo še ena e36 318is
nisem mogel da nebi
ampak zdej je pa res konec, sem zapolnil kvoto. No vsaj za letos
Na kratko, avto sem dobil res poceni, postal bo donator motorja, menjlnika, servo letve in gum za kuglo in akumulatorja za caddya. Ima pa športne sedeže, dvoconsko klimo, zelo lep lak, ker je bil garažiran pa še od prvega lastnika je in se že tepem po glavi, da ne odprem še ene fronte, ker če je hitlerja pokopalo bi tudi mene

Že lep čas sem hotel met nekaj zračnohlajenega pa je bila ravno prilika..

Feltne grejo na peskanje in v rdečo barvo takoj, ko se nabere nekaj financ, nekih večjih projektov pa tu letos ne bom odpiral
Offtopic razen kreganja in podje**.. mene ne moti

hehe azil se lepše sliši kot avtoodpad, ampak vseeno nebi bil rad nek odpadar in se poskušam sproti znebit čim več krame
Pa ko smo ravno pri kopičenju in da ne bo samo off.. od danes naprej mi dela gužvo še ena e36 318is

nisem mogel da nebi

Na kratko, avto sem dobil res poceni, postal bo donator motorja, menjlnika, servo letve in gum za kuglo in akumulatorja za caddya. Ima pa športne sedeže, dvoconsko klimo, zelo lep lak, ker je bil garažiran pa še od prvega lastnika je in se že tepem po glavi, da ne odprem še ene fronte, ker če je hitlerja pokopalo bi tudi mene