evo, par stvari sem poštimal;
-trajno zrihtani brisalci, tako da sem zamenjal mast v menjalniku od elektromotorja, ščistil kontakte in zalil rele z WDjem
-poštimal gumb za vse 4 (switch of death

) ubistvu sem rabil samo 5 min, ne vem zakaj je prejšnji lastnik žičke v konektor vtikal anmesto da bi zrihtal, bi blo hitreje
-namazal vsa tesnila z glicerinom
-zamenjal kapo na fertajlerju (je bla že orng znucana) z prozorno, da se vidjo strele
-zamnejal vse vakuum cevi
potem pa je crknil termostat (spodnja cev je bila ledeno mrzla, medtem, ko se je motor pregreval) preden sem ugotovil da se avto greje je bil kazalec že v rdečem (ker nisem navajen na ta cager gledat)
avto je takrat spil malo olja, ampak zdaj ni nikjer nobene emulzije, termostat sem zamenjal z novim, natočil sem novo hladilno (ker itak skoraj vsa steče ven, ko menjaš termostat) in naredil ene 100km med katerimi se je avto sicer grel, amapk če sem do konca odprl gretje, je bil cager za temperaturo točno na sredini
zdaj mi pa nič več ni jasno; gretje dela super (torej vodna pumpa verjetno ni hin po moji logiki...), olja ne pije, svečke so lepe svetlo čokoladne, termostat je nov, ampak avto se po tanovem pregreva v rdeče (tudi če dam gretje na polno) ko sem ga spravil domov sem z multimetrom zmeril temperaturo v hladilniku in v olju, je blo pa 70°C, 5 min prej sem se pa ustavil ob cesti, ker mi je cager kazal rdeče; do doma je pa potem kar nekaj skakal naokoli
termostat je na 80°C in se potem logično ne odpre
na vrh motorja sem odvil temperaturni senzor in povezavo na fergazer, pa je iz obeh samo voda ven tekla, nič zraka
ali je možno, da je kaj z oljno pumpo ali kaj bi to bilo?

please help
ni pa motor nič zaribal, ne kašlja in kadi (enkrat mi je crknil, pa potem prec vžgal - to je bil verjetno samo zrak v dotoku bencina)