K: Kadett C svečke, kable za svečke, zračni filter,...

Re: K: Kadett C svečke, kable za svečke, zračni filter,...
Sem že naročil hvala... a je kaka stran še druga če veste za kako da je še da malo polukam.... 

- Waxxx
- Avtomobil: 1977 Opel Kadett C 1.2N, 1980 Zastava 101 Confort, 2011 BMW 318d Touring
Ni kaj. Zato smo tu. Js sem pri obeh naročal. Nobenih problemov, vse bp.
Generalno gledano se meni ne da niti imam čas hodit po trgovinah pa spraševat kaj imajo in kaj ne. Se raje tega lotim ob ženini kavi in pecivu.
Generalno gledano se meni ne da niti imam čas hodit po trgovinah pa spraševat kaj imajo in kaj ne. Se raje tega lotim ob ženini kavi in pecivu.

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
drgač pa ..po moje da je to tolko standard zadeva da ima hmal vsaka vaška kmetijska zadruga 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Kaj ve kiri od vas z čim ne najbolše pa najugodnješe izolirat avto zaj ko še ga mam v grobem delu notri podn pa to???... pa če kaka internetna stran da si pogledam pa naročim??? 

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
zvočna izolacija ?
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

DS71 wrote:zvočna izolacija ?
Ja zvočna.... al se še kaka druga izolacija naredi na pod notranjosti???

Mislim, da bo tole zate čist super http://www.merkur.si/gradnja/hidroizola ... -pal-250m2

Opelpower wrote:Mislim, da bo tole zate čist super http://www.merkur.si/gradnja/hidroizola ... -pal-250m2
pa kaj naj kuj zaprejnam v avtu noter???