Še sem živ

Malo, da se javim, sicer brez napredka. Mel tolk dela s firmo in projekti za druge, pa obnovo hiše, da enostavno avto 1 leto stal skoraj nedotaknjen. Zdej še en avto speljem za kolega, potem je pa 2-3 mesce pavze za 164 in bajto rihtat. Končno si vzel čas za svoje projekte.
Kupil po eni sreči nov zračnik
Še po večji sreči od istega nove original luči z vsemi tesnili, itd. Pa po noro dobri ceni
Kolega mi je posodil ene brembo čeljusti, katere še nisem uspel preverit, če je kakšna opcija jih namontirat k meni. Mam idejo za predelat na 305 mm diske in 4 batne brembo čeljusti namreč.
Nabira prah in poškodbe
Namreč uspelo mi je spet eno sranje nardit. Ker mam zravn ponka premalo placa, sem se upro preveč v vrata zadnja desna in nardil vdolbino na pregibu, ko se je pleh uvil na notri..
Po veliko razmišljanja kaj bom glede izpuha in povpraševanja okoli, sem prišel do zaključka, da bo najboljša varjanta za zadnji lonec, kupit nekaj športnega s papirji, da bo zadeva tudi homologirana in da ne bo preglasna, ker bo pred tem vse na pretočnih loncih. Tako, da sem se podal v stroške. CSC
In pa še srednji pretočni lonec, ki sem ga tokrat kupil v izvedbi 304 SS.
Več napredka sledi upam, da kmalu