yugo cabrio

mislis tole

take in drugačne ja, pa zbirko solatnih polžev..maš materiala za par mescov :slight_smile:

Je bla zgleda premala štala za vse te konje, pa so odločili podret steno in pobegnat! :laughing: :laughing:

se iz druge prespektive

solatni polži

pastir polžev

no dalje drugo poglavje “evil twin”

Poširitve so custom made ali je kaka integrale srečala flex ?

so bili cajti ko bi razrezo tud kako martiniko :smiley: pa me je pamet srecala-beri ni blo za najdet nobene integralke zato smo pljunal v roke in jih custom naredil :laughing:

sem poiskal stare slike, tuki se z matejem še nismo poznal, edino kupil je mojega rdečega fiat coupeja in 2.0 turbo motor, pol se je pa začelo…

nasledn dan pa vlakninska seansa (to so še bli časi ko sem za malco mel 300g vlakna in smolo).

kasnejših slik nimam ko je ličar reševal mojo pocarijo :blush:

če mi prav ura kaže je bilo to leta 2008 ?

poznal smo se ze prej, dost prej samo sodeloval nismo :laughing:

Jaoooooo

Ne morem rečt drujga kot da je yugarčina zakon :stuck_out_tongue:

Tažlehtn brat pa je … žleht :smiley:

upam da te nism preveč prestrašo- pretreso :blush:

Sem te videl par dni nazaj v Socki… Lepe sikajoče zvoke spušča… :slight_smile: :slight_smile:

ja sem pilotiro v vitanje,kaj čes če je pa že od spomladi prehlajen in kiha :laughing:

Ma kje, štart v breg z tajezno mrcino me je nasmejal od uha do uha :slight_smile:

saj zato sem te pa za primerjavo peljal prvo z enim in potem drugim…da imas mal predstave :smiley: obcutke pa lahko sam ti opises

Ni kej za opisovat - oba 2 se peljeta kot po tirnicah, civilni je zgleden primerek dobre lege na cesti za fwd, žlehtn pa je čista igrača, ki jo bo škoda dati v kose :blush:

evo en video civilke v akciji
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8HSY6DT7Sqk[/youtube]

Mi lajk it alot :slight_smile:

Dobr se premaknejo obe makini :slight_smile: