xv. OBLETNICA SVAMZ – 30. avgust 2014 Poligon Vransko!!

Jaz tudi

lahko tudi prej, ob 8:30, ker dokler mi vse predebatiramo bo noč… :slight_smile:

p.s.: grof v bežigradu/ježici si mislu?

Bomo kaki ekipni štart iz totiga konca sestavli??

Tisti, ki grete po stari cesti iz Ljubljane se vam lahko pridružim v Domžalah.

Kaj pol? Grof od 8:30 naprej se čakamo tam?

yes, pa ob 8h na vrhniki če gre kdo tam mimo…

Ne vem če ne bom tud js svojo gnilo limono prmaju! :smiley:

skuljo, kje na Vrhnki za nas južnake k gremo v LJ?

pa v uni kafani na križišču s cesto za borovnico, nevem kako se kliče, če greš z juga proti križišču, pred semaforjem levo na parking…

ova kafana? https://maps.google.com/maps?q=vrhnika&hl=sl&ll=45.965876,14.298111&spn=0.002204,0.004823&sll=29.715489,-8.993683&sspn=0.352441,0.617294&t=h&z=18&layer=c&cbll=45.96597,14.298173&panoid=RiaxOe8ipyXewZowUwUIDg&cbp=12,299.45,,0,4.98

da

se tut jest pridružim tuki :slight_smile:

To mislete do 90km/h se peljat? Ker moj prinz ali Vulvo nista sposobna it hitreje, bi se pa z veseljem priključil z vami.

se bomo že prilagodili :wink:

Super :slight_smile:

lepo lagano bomo vkolonci kruzali :sunglasses:

pa še za porabo bo kul :laughing:

kul! dj skul še cifro sporoč, če se slučjano ne ujamemo, da se pokličemo :slight_smile:

na SVAMZ-ovi strani so malo spremenili tekst… spremembe so:

Prijavnica bo šla v boben za žrebanje, ob oddaji prijavnice pa boste dobili darilno vrečko z bonom za kosilo (vse po formuli en voznik/ ena vrečka/ en bon za kosilo)!

torej vsi, neglede na to če imaš certifikat al pa ne dobijo za jest, pa polivinil vrečko in srečko… tko da bomo vsi jedl free? :slight_smile:

PROGRAM:
8:00 – 11:00 PRIJAVA IN ZAČETEK POSTAVITVE VOZIL NA OZNAČENA MESTA
10:00 VSTOP NA PRIREDITVENI PROSTOR ZA OBISKOVALCE BREZ VOZIL
14:00 ŽREBANJE IN PODELITEV POSEBNIH NAGRAD, URADNI ZAKLJUČEK PRIREDITVE

sepravi do 11h imamo časa do tja se primajat :slight_smile:

ZABAVALI NAS BODO ČLANI ANSAMBLA LUN’CA, ORGANIZIRAN PA JE TUDI BOGAT BOLŠJI SEJEM!

da vemo kdo je v spremljevalnem programu :slight_smile: pa da bo BOGAT boljšji sejem - denarce s sabo :slight_smile:

Vozila morajo v času prireditve ostati na označenih mestih! CVV bodo lahko zapustila po 14:00 uri!

to je tud na novo zapisano… torej, pred drugo ne bomo šli vn…

a to pomen da bo ob 2h že vsega konc?

Waxxx in Klauzz se dobimo mi že nekje v Velenju in gremo skupaj do grofa? :slight_smile:

Js še ne vem s katerim vozom bi se pripeljal. Mogoče kdo ve, kaj komplicirajo, če je avto spuščen in kaj spremenjen? :blush: