Pa še moj. Ni še oldi, je pa zelo rusty.
2200 cdi.

Pa še moj. Ni še oldi, je pa zelo rusty.
2200 cdi.

js sm se tut raznezil po dolgem cajtu, avtomatik, 4x4, d5, usnje/gretje, sibedah.. in vse ostalo ![]()
prvič mam šveda, zaenkrat srečen.
Aja, pa če se komu toži po rji, je moj W202 naprodaj. Sredi leta dobim povsem nov voz, tak, da mora tale žal zapustit prizorišče. Motor in menjalnik, podovzje, notranjost super stanje, zunaj pa bogi…
eh verjetno so samo gumbi not, sedeži pa so brez gretja ampak prej se mi ni dalo gledat, zdaj je pa premrzlo ![]()
takle zgleda pa moje zimsko vozilo, ampak mu sneg ne diši najbolj

Aaa, ti si ga kupil, huda zverina ![]()
Ježek a to je 3.0d, pri katerem je imel Tin prste vmes?
je bil kr njegov avto par let.
dober nakup jejž, tiščiš kej al ga maš za gledat?
Bivši Tinov je ja.
paa dal sem 316 nalepko zadi in tu pa tam koga prehitim ![]()
Da ni ta od gospe Majde, katera ga je kupila od kirurga iz Frankfurta ![]()
Jebešterga da je točn ta ![]()
Lagunasekablau! Legendarn zapis ja ![]()
ja lep avtek
samo ej za e30 pride e36 ne pa e46 ![]()
No drgac ce bi bilo kaj pravice na tem svetu bi slike v tej temi morale izgledat tako nekako…

Lp ![]()
v petek bo repost ![]()

a bo ok?
![]()
pozabu sm ga pospravt v garažo
![]()

v svojem okolju, sneg pa usute razmere so mu res pisane na kožo, en ko prvič vozi avto bi se počutu notr varnega zarad švedskega espja (dtsc) zadeva dela varno. presenečen.
ne da se ga čist izklopit, ko oddriftaš rido, spustiš gas, se takoj sam poravna
gre pa počez bp..
v breg pa ne obstoji, sploh.
Sicer se mi XC70 zelo dopade sam tale njihov pogon je pa samo za v graben. Razmerje spredaj-zadaj je 90-10 al nekaj takega, pa kot praviš se še elektronika ne da popolnoma izklopit.
Se spomnim, ko je enkrat nekdo po zasneženem parkingu hotel kroge risat, pa je bilo čist isto kot če bi imel samo spredaj pogon. Bravo, če ti rata s tem driftat! ![]()
razmerje je nekih 60/40 kvečjemu. ko pohodiš takoj rit odnese. prej kot pa kljun..
glede pogona nimam pripomb. bre problema rišeš kroge. fajn igrača je. če na xcju ni blo tk, taj neki ni delal ok.
neki v takem smislu:
Reno quattro- in progress
Novi avti so brez duše ![]()

Trenutno pa traktor

Poslano z mojega HTC One M9 z uporabo Tapatalk
Tole imam pa jaz za pozimi, poleti, po dežju, povsod trenutno.
1992 Peugeot 106 XSi