VW Golf Mk1

Ker vidim, da je kar nekaj takih, ki radi gledajo slike rje, sem se odločil, da predstavim moj trenutni projekt, nekaterim že znan pod imenom Dolf :smiley:

Avto je Vw Golf Gti letnik 1977 (kar je od njega še ostalo)
Danes je iz dvorišča pri bivši punci prišel na dvigalo v kolegovi delavnici, kjer upam, da se bodo rane hitreje celile :slight_smile:
Ta teden bi naj bil ruker, bomo videli, če bo kaj iz tega.. jutri so mi že našli delo doma :unamused:

Ena slika od danes za začetek, ostalo pa prilepim, ko bo spet fax in bo več časa :smiley:

Lp
Miha

Sliko od bivse si pozabo nalepit ..

hahahahaha x2 :laughing: :laughing: :laughing:

Domnevam, da je moral odgovoriti na vprašanje: “Kaj ti je bolj pomembno? Jaz, ali ta kup rje!?” :slight_smile:

:laughing: :laughing:
Verjetno si ni upala uprašat :stuck_out_tongue:

Nene bom lepil samo slike od golfa :wink:

Malo od danes :slight_smile:

ooo ježek, to to :smiley:

super in lepo ..kaj so uni plehci..magnetki?

Magneti iz trdih diskov

potreba je mati izumov :smiley: dobra fora..

Heh vrhunska fora :laughing:

Za flikarijo so super, večji kosi jih pa že malo zmatrajo :slight_smile:

Čeprav sem bil skos glasen, da je treba najt dobro osnovo, sem h bajti spravil kar lep kup rje :stuck_out_tongue:

Lev blatnik je bil še tovarniško zalepljen in je bilo stanje veliko boljše.

[/quote]

Aja, pa datumi so malo mimo :laughing:

Krom dodatki :laughing:

Original barva :slight_smile:

Še bi se kaj našlo, pa mislim da bo dovol :stuck_out_tongue:

tega vijolčnega rjavega opla si tko dobro poslikal, da izgleda kot VW Golf :laughing: :laughing: :laughing:

Kupil sem mačka v žaklju, meni so rekli da je golf :astonished: :laughing:

Sej prav veliko res ni manjkalo, da bi pristal na kadettu, že 2 leti nazaj, ko sem kupoval 1. avto sem soseda prosil, da bi mi ga prodal, solidno ohranjen, od prvega lastnika.. pa kolikor vem je končal na dinosu, js pa v caddyu.

Golfa sem pa čisto po naklučju privlekel domov. Kolega je enkrat omenil, da ve za enega in ga bo vrgel v kose, pa sem ga prepričal, da sma zamenjala za feltne :slight_smile:

Glede na to da itak nimas prave skolke, zakaj ne menjas cifer na eno bolso lupino?Bo sigurno bolše, ceneje in pa časovno majn potratno kot pa da to popravljas ..

če menjaš cifre na eno navadno školjko pri takem avtu je tko, kot bi na debelo in grdo babo dal kartonast obraz mile kunis in se delal, da je dobra za pogledat in vozit :smiley:

Skolka ki jo ma ni tista od katere ma prometno in glede na to mocno dvomim da je gti … se pravi neke skode nebo, le majn dela …
In ne gre se za to da bi menjal smao papirje .. menjal bi tud kose ki so specificni za gti-ja .. konec koncev le ti nardijo razliko med navadnim in gti-jem ..

ok, to je pa druga zgodba pol…

Cox sem že razmišljal, ampak za golfa z dobro školko bi dal celo premoženje, pa bi še vedno lahko našel tu in tam rjo. Ta pa tudi ni tako boga, zdaj ji že ne manjka veliko, pa vsaj vedel bom, kaj imam. Časovno se vleče bolj zato, ker me med tednom ni doma, za vikende pa kar veliko pomagam doma.
Bo mel pa tale golf kar pestro zgodovino. Bil je uvožen v Slovenijo in od takrat sem js že 10. lastnik. Sestavljen bo pa tudi iz vsaj toliko darovalcev..
Ampak recimo, da ciljam na končen izdelek, ki upam, da bo raketa za izzivanje, ne showcar :smiley:

Kooki sej školke sta imela gti in dizel enake, tako, da bi debela grda baba morala še na kako liposukcijo in operacije pa bi lahko primerjali :laughing: