Hud je! ![]()
Ne vem pobi kako niste vedli da je to RWD? Oldschoolovci pa taki!
![]()
Bi pa res kak 1.7T pasu not. Pa ne rabi bit kej ekstra predelan. Samo malo zgolfanega tlaka računalniku pa si na 160KM in ga piplje na pune!
Been there, done that!
Hud je! ![]()
Ne vem pobi kako niste vedli da je to RWD? Oldschoolovci pa taki!
![]()
Bi pa res kak 1.7T pasu not. Pa ne rabi bit kej ekstra predelan. Samo malo zgolfanega tlaka računalniku pa si na 160KM in ga piplje na pune!
Been there, done that!
Drgač pa ti na šrauf paše not F4R motor iz Clia 172/182. V tej piksni bi 180KM in 210Nm blo vrh glave, ob normalni vožnji se pa voziš na dobrih 6l, kar za 1.7t ne morš glih rečt ![]()
Hud je, sem tud sam gledou neki tazga 2 let nazaj, sam kupejca, pa ni blo nč kej dost za izbirat. Na enem VolvoT5 forumu je en tip isto ga zabil v poden (na 15" sicer) in si za zadaj naredil nastavljivo optiko. Bi mogu mal pobrskat…
Zaenkrat bo motor ostal kar original, dokler ne porihtamo ostalih zadev. Mu pa res ne bi škodilo kakšnih 100 konjev več. ![]()
Še par slikic:
Prva stvar, ki jo je bilo potrebno zamenjati je bila sklopka…

Opelpaver dvigalo ![]()

Potem pa sem mu kupil platišča Smoor style 13" 8j et5. Takole je zgledal po montaži. Ne, nisem pozabil dvigala pod njim. ![]()

Sledilo je nižanje. Spredaj je dobil močnejše fedre, ki jih je bilo potrebno ravno prav skrajšati. Centimeter po centimeter. Prostora je dovolj, da tudi kolesa ni treba demontirat. ![]()

Zadaj je pa stvar veliko bolj preprosta, saj se med vzmet in akso samo podloži kvader primerne debeline. Toliko kot je kvader visok, toliko gre avto dol. 6,5cm je bilo genau.

Nižje žal ne gre… Zavesice pometajo po tleh. ![]()

Seveda pa je dobil tudi trše amortizerje, malo predelan izpuh, ki se ne vleče več po tleh…

… in šusplata, da sta karter in most varna.

To je pa to. ![]()
Super je! ![]()
fajn zgleda, sam šusplate so za pussye ![]()
Se nebi ravno strinjal, člouk se veliko bolj brezskrbno vozi če mu tovče v šusplato in ne v karter ali most ![]()
Bolje pussy, kot 4l olja na ležečem policaju. ![]()
al pa črta, pa ogromna lužca, iz tehničnih.. od kanala, čez cel parkplac, tam se je pa čist uscal ![]()
been there, done that ![]()
dokler je IZ tehničnih je ok ..sam če so prej potrdili ![]()

avto je tko nizk, da lahko s tablico travo kosi ![]()
Ampak ima pa tak Bose Blick
![]()
Dobro ste ga porihtali
felne so top!
Top avto, top feltne… Samo a niso za odtenek premale? Ko vidim da si iz lj, pridi kdaj za stos probat 8 in 9 x 14
…
Lp
Meni niso premale… Všeč so mi ekstremi in če bi šle gor 12", bi jih sigurno dal. ![]()

da ne zamre ![]()
Medtem, ko se jaz driftam po snegu z winterwagen volvotom, pa je moj prvi volvo postal slaven. ![]()
150882758
Si se spet ostrigu? Pa zakaj si dal brke stran… ![]()
Johny Depp ni mel časa, da bi me igral, pa so enga čokolinota najdel.
a lahko kaj več za nas trdeline ki ne vemo za kaj se gre … slovenska produkcija ? ![]()
ja slovenska produkcija je delala to reklamo..