Volkswagen Golf mk1 ¨83

:smiley: vam ni dala rit mira a :laughing:

zna pa bit hudo to :sunglasses:

sej veš … nekaj je blo treba naprtit gor :slight_smile: so ble muke in vse ampak je šlo :slight_smile: no pa če ti še povem da smo nabili eno 155-ko tud gor pol veš… eno trdo uro skakanje in pritiskanja okrog ene gume in na koncu … nism bil glih presenečen :slight_smile: ampak sem probal in zdej vem da druga varjanta odpade :slight_smile:
zgleda pa tako

kšna 195-55 bi znala bit kulturna :question:

dns jo dobim za probat kaku bo, drgači smo pa pršli na sosednjemi forum sz mero 175/50 naprej. pa tudi po slikah mi se kr dopade :slight_smile:
dns pa če dobim gumo za probat pa nalimam fotko gor :smiley:

http://tyrestretch.com/index.php mogoče ti kaj pomaga :slight_smile: osebno so mi bol všeč našpanane gume, z ojačano steno, ne zgledajo tako balonaste :slight_smile:

hvala za link :slight_smile: tisto kr sm nabiu gume gor je blo sam za provo :slight_smile: drugače pa lepo zgleda z gumo 175/50 smo danes na sosednjem forumu ugotovili :slight_smile:

dobro..kaj ti z temi monologi zdaj :laughing: Kaj misliš da tega ne vemo :question: :stuck_out_tongue:

ma vem de veste ma sm nekej ujebou :slight_smile:

no v glavnem…
kar se je na mojem projektu premaknilo je to, da sm nabavu takšne lepe krom radkappe, v odličnem stanju :smiley:

pa da je projekt še zraven enga mal bolj resnega brata dobil :stuck_out_tongue:

ja enga malo bolj živčnega (pod pokrovom) brata :slight_smile:

ratkape…

pa še na platiščih ki so še wrk in progresss

lajkam :smiling_imp:

to je čist hudo! original jeklene feltne pa poširjene, to najbolj paše :slight_smile: barva bo pa?

ma verjetno da bo krom srebrna, razmišljau sem pa tudi o črni sredini in srebrnem robu… mika me pa tudi krom efekt nardit… ne vem še če po pravici povem :laughing:

piše se 1.4.2014 in nekaj se je premaknilo…
in to ni šala…

nima gripe ali pa kakšne hujše bolezni, ampak le ošpice…

si nisem mislil da je hudo ampak tudi tako dobro ne :slight_smile:

zgleda da ima danes luna ugoden vpliv :laughing:

jap… po mojem da ni blo lune bi vse dol padlo hohoho :slight_smile:
morda bo pa še kej ratalo iz tega :slight_smile:

kaj si kam z glavo butnu da si se spomnu da nekje tam zadi v garaži obstaja še ta golf :smiley: