Vikend na in v kolpi :)

Za vikend ki prihaja sem se s še dvemi uporabniki foruma, no ja oba sta admina (Lauko in Anzee),
menili da bi ga prebili na kolpi.
Ideja je taka, v soboto zjutraj se dobimo v lj, se gre nekam do kolpe v en kamp, tam se mamo fanj,
se kopamo, pijemo, jemo… in se spet zbudimo v travi kod v Lescah :laughing:
No upam da ne bo tako hudo, v nedeljo pa smo do kosila še v kampu, pol se nekje poje kosilo in se gre dam :wink:

Veseli bomo vsakršne udeležbe !!! :smiley: :smiley: :smiley:

mene boste tle najdl, mamo že raftanje inklusive

http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=97658

tko da ja, se slišmo definitivno če bo pri propelerjih kislo :laughing: :laughing: :laughing:

Jaz bom fraj sele bolj popoldne. Lahko pa pridem za vami, odivsno kako bo zmenjeno :slight_smile:

Have fun boys :exclamation: :wink: mi smo jo že letos dali skozi, če ne veste kam it priporočam v vinici-en kamp naprej od katre vse zrihtano v nulo! mate pa v Adlešičih eno orto tarzanko, če vam je za noret :smiley:

jst mam za fotkat dirko v Bistrci. Upam da bo zdržalo vreme tam in tu… po 15 septembru bi lahk naredl eno zaključno - jesenski meet :slight_smile:

pa have fun :smiley:

have fan moj k… :laughing:

zadeva premeščena za en teden :slight_smile:

a je bi ga zdej, pol se morm na bmw srečanju kulturno cel dan obnašat… FAIL ! :laughing:

Zvijo!
Meni je ideja o kolpi zelo všeč, se posebaj ker imam v Adlešičih vikend :smiley:
Tako, da bi bila takoj za akcijo. Prespimo lahko pa v vikendu, ki je na vrhu kempa in ima cca.8 ležišč. Če ne pa šotor na vrt.
Če bi koga kaj bolj zanimala Bela krajina, običaji pa te stvar. Pa lahko organiziramo kakšne oglede in malo bolj razgibano pot.

Hmmmm, kdo pa je ta Mumica, no se mi kar svita :stuck_out_tongue:
Ja a rečemo kar za 1 in 2 september ?
Super zadeva drugače, vikend… :wink:

sam da ne bo zdej takoj 50 kandidatov ahahaaa :laughing:

bil v soboto na raftingu in pikniku, vrhunska voda, vrhunska fešta,…bi kr ponovil :laughing:

Papi lepo, da se ti svita kdo je :wink:
Ja tudi ta vikend bi bilo kar ok., da še malo izkoristimo toplo vreme za namakanje.
DS71 kakšen prevelik naval me pa ne skrbi, čeprav the more the merrier. :smiley:

Ta vikend zame žal odpade :cry: Vztrajnostna dirka s kroskami in od best frendice rojstni dan.
Mogoče bo Mihec za kaj akcieje, če ne pa naslednji vikend.

haaaa, ma kaj prou mi ni vsojena ta kolpa, bom šu danes se včrt v njo!!! :smiling_imp:
pa v soboto je še opel srečanje… :confused:

Hja…jaz bi šel dol v vsakem primeru…tisto popel srečanje me pa ne vleče kej preveč :stuck_out_tongue:

lauko pezde :stuck_out_tongue:

itq je pa napovedan dž :slight_smile:

en aplavz za laukota.. torej mi dva greva!

drgač bi men tut bolj ustrezu drug vikend, se prav 8ga, ker mam to nedeljo dopoldan že plane, za en dan se pa ne splača :slight_smile: