Uradna "Vse bomo kupli" tema

Tako da če kdo razmišlja o poceni Brazilski T1-ki ki so v zadnjem času popularne po evropi … priporočam da raje neha, tako iztrošenih avtov kot so ti ki pridejo od tam ne vidiš kr tak v evropi, pa sma imela v delavnici že avte iz precej južno od nas, ampak kar se pa tiče alternativnih popravil so pa brazilci res mojstri.

Med vikendi naceloma ne delama.. pa sma sla malo na obalo pogledat :smiley: .. pa da se ne vozimo prazni z kamionom..

Na servisu … Fauxtina špar keafer :smiley:

a samo tako odbija al se ga je res s sijaj lakom polakiralo ? Meni je to tako fuj ..kot v ameriških telenovelah ..ne vem zakaj se to ne naredi z mat lakom .. drgač pa kul wheatering

Meni ta varjatna kot je ta hrošč res ne potegne, al je rusty al je prav poštrihan :wink:

jaz bi pa rad vidu kaj več slik ko bo poštelan in na tleh.

ma če je dobro narejeno,jaz načeloma podpiram takšna umetna staranja. Predvsem zato,ker je za dober izdelek treba imet dobro roko in veliko smisla ..takšne sorte inovatorji pa se mi dopadejo in jih podpiram. :slight_smile: Pred kakšnimi 15 leti sem videl enga nemca z zdelanim guzzijem ..in dokler nisem prišel na 1 meter zraven,sem bil prepričan da je res tako zmahan :astonished: :laughing:
Edino sijaj lak mi ne gre na take zadeve ..da o sijaj lakirani naravni rji niti ne zgubljamo besed ..ajde mat..pa še to pogojno ker z lakom rja potemni in zgubi svoj čar
Pa pri wheathering-u ali aging-u ne govorimo samo o rji ampak nasploh o procesu umetnega staranja ..meni ta veja dopade…zelo

Danes smo transportirali 02-ko za Tineta :sunglasses:

Tako pa je našel svoj nov dom zraven neke stare mazde.

O lepa! In 2002 celo. :sunglasses:

ne se menit, dober je ! Naš?

RX7? Turbo? Pri nas?

Aja, 2002 tudi ni slab! :slight_smile:

Nein, oznako je pridobil pri predprejšnjem lasniku, po papirjih je 1802 in trenutno 1.6 motorjem :laughing: originalnega 1.8 sem dobil zraven, je pa menda ribnil na ojnicah. Napačna oznaka je seveda ena izmed prvih stvari, ki bo letela iz avtomobila.

Naš je ja, vendar zadnih par let ni bil na cesti. Bil je že obnavljan, varjen in barvan; strukturno po sicer nenajbolj temeljitem pregledu izgleda kot da ne bo potreboval švasaparata, bomo videli kaj se skriva pod izolacijo. Ličarsko ni nek biser in ima med drugim tudi problem s kitom na boku in pokrovu motorja, tako da faile pričakujem tud na drugih področjih :slight_smile: Bo pa to zaradi trenutnih drugih osebnih prioritet vsaj nekaj časa moralo počakati. Takisto ne bom odpiral teme v projektih dokler se dela na avtu ne začnejo.

Jup, z desnim volanom in kolikor je mein znano tudi edina, v kolikor se še katera taka kje ne skriva v kakšni garaži. Ima pa že kak slab centi praha na sebi in v petih letih, kar uporabljam to parkirišče, še nisem videl da bi se premaknila.

Zakon Tine, zapuščaš aircooled sceno ali samo dopolnjuješ vozni park?

Če bo le šlo in ne bo nekih hujših življenjskih pretresov si želim obdržati oba.

Tine se ne heca, čestitke!

A bravo !! Zgleda da so bavarije res v trendu :slight_smile:

Super, samo da se dogaja :smiley:

top :smiley:

Sem “spremljal” po FB pa me res zanima trasa :slight_smile: A je kaj gradiva za http://oldschool-slo.com/viewforum.php?f=13 mogoče? :smiley: