Trackdays, open pits,

Zdravo,

V tej temi bom lepil bolj ali manj cenovno ugodne track day-e.

Najbolj znani je septembra na Grobniku

Gre se za masovko, kjer je ogromno avtomobilov. Se kar navozis vendar bolj malo moznosti, za postavljanje casov. Bolj ko gre proti koncu dogodka, manj je avtomobilov na stezi.

1 Like

Oktobra je napovedan celodnevni track day na Pannonia ringu. Tukaj ni odprto kot na Grobniku, kjer vozis kot zelis ampak so stinti dolzine 20/25minut, cel dan zajema 10 stintov - 8x25min, 2x 20min. Pannonija je bolj tehnicna proga kot Grobnik zato je zanimiva tudi za bolj podhranjene avtomobile.

Na zadnjem eventu je bilo 80 avtomobilov, kar ni nobene gnece na progi.

2 Likes

Super, keep us posted!

Jaz sem šel ene 2 tedna nazaj na Grobnik pogledat (kot sovoznik) in me je navdušilo. Bi se šel naslednjič vozit z Zjem! :grinning_face: Sem pa že slišal za ta INA trackday ampak kot mi je bilo razloženo je to fora da hrvati na INA črpalkah zbirajo neke točke in potem lahko pridejo furat. In je baje konkretna gužva. :face_with_crossed_out_eyes:

Pri Ini je tako, da moras imet racun za gorivo iz Inine crpalke. Vrednost goriva mora presegat 70€, v tem primeru imas ceno 200€.

Ampak pozor, Ina v Sloveniji ne velja, ker je to Mol prebrendiran.

Je gneca, ampak ni tko, da nebi mogel vozit, edino vec previdnosti, ker je ogromno ljudi prvic na pisti in delajo bedarije. Jaz grem verjetno zaradi druzbe.

Če ima kdo zeljo z manj udelezenci na Grobniku je super Rookie days od Rajmonda. Prvo imas 1h brefinga, kjer ti vse razlozi, nato pa dve uri voznji. Tisti kateri je prvic na Grobniku bi mu svetoval to moznost. Druga moznost pa so premium td.

1 Like

Javi ko bo kak termin! Zadnjič je bil nek Fluxx trackday, 300e za 3 ali 4h. Sem zdaj subscriban na njihove evente in javim, ko bo kaj. Bi bilo res mega, če naredimo en interni Piston Cup v taki kombinaciji…@Sendi, @RE21, @Opelpower, @pero27, @majkl, @MAIK, @Anzee in ostali lanski udeleženci - bi se kdo opogumil za Grobnik? :grinning_face:

Trenutno je samo ta najavljen.

Z @MAIK sva enkrat ze bila skupaj na Grobniku :slight_smile: nič dogovorjeno.

1 Like

Mene bo Grobnik bolj drug let zanimal. S trenutnim setupom je mal brezveze…

hud topic! js bi se z veseljem naslednje leto udeležil kakega trackdaya, so kašni ki so bolj oldtimer obarvani?

Lani smo imeli en Piston Cup na Racelandu, mogoce se tudi letos opogumimo… :slightly_smiling_face:

Jaz navijam za piston cup.

1 Like

raceland je super. pridem vsaj pogledat če ne drugega!

jst pridem vozit

INA td so zaprl prijave. Verjetno se je to prvic zgodilo. Se je kdo prijavil tukaj s foruma?

Jaz ne. :slight_smile:

Imam pa dve cool novici:

1. Na današnjem drugem torku smo se zmenili za termin za Oldschool-Slo Piston Cup 2026! Predviden datum: sreda, 23.9. (potrditev še pride)

2. Kolega me je obvestil o tejle zadevi: https://fullgas.pro/

250e oz. 300e za vožnjo 9:00-18:00. Mikavno! :grimacing:

V drugem postu imas link od fulgas :slight_smile:

Jaz ze imam rezervirano.

Upam da mi se rata udelezit piston cupa.

1 Like

Jst pa se en kolega sva se dans zmenila da greva 28ga na Grobnik. Jst sem ze oddal prijavo. :slight_smile: