Včeraj sem šel pogledati, kako kaj napreduje naš Mobikrog in sem zelo razočaran da so namesto izletnih con postavili 1m visoko plehnato ograjo na zunanji strani ovinka torej bo max hitrost 80 km/h kar prav prišla, če nočete pustiti barve na ograji
Sigurno na zunanji? Ker tole na slikah je ograja na notranji strani. Sej mas dolocena pravila po FIA ce hoces met mednarodno dirko. Tistih par metrov bodo pa ja zmetal sodra pa pol ograjo postavl…
Sedaj gre zato, da dobimo čim več prijav (sama udeležba seveda ni obvezna, a pomaga pri ceni…), da se bom na AŠ-u lažje pogovarjal o pogojih. Do sedaj se jih je prijavilo ca. 20 in je vsaka prijava dobrodošla. Še par, pa bomo najmočnejša skupina tekmovalcev!
Prosim izpolni prijavnico ali pa napiši glavne podatke na moj mail. Lahko tudi samo pokličeš.
Pravkar gledam oddajo na motorsport tv, “klasični reli Monte Carlo” - 2016. Zanimiv prikaz tovrstnega tekmovanja. Čeprav lovijo povprečno hitrost 50km/h, jih kar pritiskajo. Pa sami hudi avti iz 50-60-70- ih. Me kar ima, da bi se udeležil kakšne podobne prireditve (najprej pa rabim avto).
Kdor bi pogledal za nazaj, nedelja 12.marec, ob 14:30 motorsport tv.
Živijo, vseeno pošlji sliko in podatke o avtu. In tvoj mail in telefon.
Mislim, da hočemo dobiti čim več novih driverjev in bomo pogledali
skozi prste za kakšno leto starosti.