T2b DoKa

Kot sem obljubil odpiram novo temo.
Kombi sem sicer kupil od prijatelja že davnega leta 2011, ko ga je on našel na Hrvaškem. Da je bil to tapravi Barn Find, pričajo te slike.

Zakon!

Ful vojaški zgleda v tej konfiguraciji :stuck_out_tongue:

pida ..ti bi še jaz imel :slight_smile: te doplt kabine so se mi od zmeraj dopadle

Dober je :slight_smile:
Js bi mu na bok narisal uno nyan cat. se mi zdi da je s profila glih take oblike :laughing:

Pizda je on kul ne :smiley:

Da malo nadaljujemo s to temo, čeprav se kombi pojavlja že v ostalih :slight_smile:
Kmalu za tistim ko je prispel domov, je najprej sledilo temeljito čiščenje notranjosti.

Stanje že precej bolj zadovoljivo :smiley:

Tudi zadaj ni nič boljše…

Na koncu stanje zadovoljivo :smiley:

Ker je očitno šofer imel kakšno kilo preveč, mu je ratalo zlomit naslon sedeža :smiley:

Par minut in že je bil kot nov :smiley:

Malo sem se spravil še čistiti sedeže…

Kombi je bil pred daljšim spanjem kleparsko obnovljen, vendar se niso ravno najbolje potrudili. Kompletno podvozje sploh niso zaščitili tako da je bilo vse površinsko rjavo. Vso rjo sem zbrusil stran, nanovo prebarval in nanesel zaščito.

In obnovil še komplet zavore.

Samo tole s dvojno pregrado je pa smešn .. bi lahko imel kar kak bazenček za prednjimi zici :smiley:

Aja to ma ze diske spredaj in to se celjusti iz dvema batoma. Cool sem mislil da ima bobne.

Dela se :smiley:

Zakon, pa to se bo kmal pelalo :sunglasses:

Jaaa olje se nalijema pa da vidimo:)

Ko maže taj vozi :laughing:

Kaj je reklo hitro povej :astonished:

Laufa. 15x sem mel fergazare narazn v zadnih 4 urah. Lepo krene. Jutri se malo uskajujemo, postelamo pa montiramo…

Preden je šel avto na Štajersko po nov motor sem uredil še levi prag, ker so se na tehničnem neki spotikali ob njega :laughing:

Kot je bilo že zgoraj omenjeno je šel kombi na Štajersko po polovico novega motorja. In sicer smo kakšne 3 leta nazaj obnovili blok motorja ampak dali nazaj stare glave, od katerih je ena dokončno počila, pa tudi olje je puščalo ker so bile očitno zvite. Sedaj se je zamenjalo bate in cilindre (1680 ccm), nove glave 044 in namestili dvojni fergazerji. Štajerska naveza je delo opravila odlično in motor res super deluje, pa tudi pelje se precej boljše kot prej. Za boljše hlajenje smo dodali še dodatni oljni karter.