Srecanje - Pohorje, nedelja 25.10.2015

Prijav posebej nisem pobiral, a kot kaže, nas bo vsaj 5.

Če se kdo izgubi/zamudi, nas bo našel na poti proti Arehu.

Super je blo. Evo moje slikice:

https://db.tt/CUMN83tf

Na kratko: splačalo se je!
Fantje se vsi presenetljivo hitro peljete. Prav veselje je videt, da stara tehnika še zdaleč ni samo za gledat in polirat v garaži, ampak se da te avte pognati na zahtevno cesto ter jim brez škode puliti dušo. :smiling_imp:

4 leta sem ves svoj prosti čas in denar metal v gajbo. Sedaj mora pa ona nekaj nazaj dat :sunglasses:

Naslednjič je treba tempo dvignit. Tole danes je bilo za lušte naredit :smiley:

S temi gumami ki jih mam na avtu je to to. Moram jih menjat da se bom lahko hitreje peljal.

… pa naravnost tudi :sunglasses:

Naravnost gre 220 ce je treba :slight_smile:

Sem pa bil presenecen kako pospesi Lancia.

Konji so relativna stvar :sunglasses:

Od babnce opel adam ima uradno 100 kljusetov, v primerjavi z deltinimi uradnih 130 pa zgleda, kot da bi jih mogoče imel 75.
Moja daily 159 ima nekih 240 konjev a zaradi težke riti dobiš občutek da jih ima na dober dan mogoče 200 :laughing:

ja res je faaajn je blo, nekateri pravite da sicer turisticna voznja, ampak men se zdelo kr aktivno hitra zadeva :blush: … fajn druzba ste.. upam se na kako voznjo in druzenje … btw zame vreme ni problem, lahko tud dez sneg itn.. sam da je zanimiva voznja.. enkrat se zivi

@nalim, enkrat morava eno rect o onem twingu, saj ves masinca itn …

@nicjasno, kaj te grega v pospesku pihne z lancio ? kaj je tolk tezek ta kravan ? …

@grega.. zakaj nas nisi prehitel ce ti je blo prepocasi :smiling_imp:

Pomanjkanje špere :blush:

zegler: jap. Spicu me je ko sma sla od semaforja v bohovi do hoc. Do pleha sem mel pedal, pa se mu nisem mogel priblizat. :slight_smile:

@nicjasno .. jebene kile …

@grega .. ha ha :wink: mogoce bi pa samo moral met 2.0 T ? :smiling_imp:

dajva na zs naprej :wink:

Bo treba spomladi en drag race naret :stuck_out_tongue:

boš mogu en rebuild narest na m20b25 če te delta napere :laughing:

Najprej moram felne in gume zrihtat. :slight_smile:

hondaški izgovori !

moraš s pokonci dvignjeno glavo zastopat barve propelerja, ne pa tak :laughing:

Problem je, da nisem fanboy :slight_smile: Meni se je namrec tudi beli audi tubo dopadel :slight_smile:

Bilo je fajn, vreme je tudi zdržalo in je bilo kar prijetno toplo.
Ekipa super( sami pacijenti ), vozila itak nedeljska za k maši :slight_smile:
Najbolj všečn mi je bil kanarček, zaradi same predelave. Pa lastnik ga tudi zna dobro poprek vozit :sunglasses:

Pa še dve fotki z vrha

Dva surova videa iz izleta:

Na tem sta spredaj S5 in E30. Mentol bonbon časti Predin (pozabil ugasniti radio), zvok V8 pa jaz. :slight_smile:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kVysbn2cjIY[/youtube]

Še drugi video, s prehodom na bolj živahen del, ko je S5 malo dvignil tempo in sem moral pričet vrtet tudi 3.prestavo.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OvL0qrDg0aQ[/youtube]

Disclaimer zakaj ni šlo hitreje: vozil na zimskih gumah, z mislijo na morebitne kolesarje na poti navzgor. :smiling_imp: