Sadna Cesta - Short Tour Ljubljana 1.4.2017

Boca: 2 person :wink:

Datum: sobota in nedelja, oba OK :smiling_imp:

Jaz sem za nedeljo. Ravno kar sem se vrnil iz Španije in avto še ni kompleten :laughing:
Nedelja lahko šteješ 2 osebi. Sobota, če mi rata in če si malo spočijem mogoče pridem jaz sepravi samo ena oseba.

Jaz pridem načeloma(če se le ne zakomplicira dobava hladilnika) v soboto, ali nedeljo :slight_smile:
…če bo sobota bom moral le Jurmana spustit, za nedeljo pa lahko šteješ mene in “malčico” :stuck_out_tongue:

Ja žal tale nedelja še vedno tko tko kaže… pop. možnost padavin in oblačnost. Sobota naj bi bila res lepa … in mogoče se je res škoda vozit v slabšem vremenu.

Torej se selimo v 95% na sobotni termin :confused:

Pa da ne boste rekl da bučke kotalim :smiley:

Sobota:

Nedelja:

Pa itak bomo fajn hitri, tako da se piči naprej še na merikanerje… do štirih se bodo šele komaj nabral :stuck_out_tongue:

Kje pa bodo vihrale konfederacijske zastave? Morda vas priletim pogledat, bom ravno v LJ z mularijo.

Edit: Že našel: OPEN Season 2017 - Piston Riot (Spring Edition), Kamp Ježica.

Verjetno bo nedelja lepa, ampak sobota bo še lepša… pa če se naberemo kako urco prej? Gremo potem direktivo še na ježco … nič se ne bo zamudilo :slight_smile:

:laughing: :laughing: :laughing:

Jebemu, sam mak nek merkansko zastavo s Peterbiltom notr :smiley:

Torej futramo se ob 16.00 v Jurmanu. Prej žal ne gre :open_mouth:

Jst po spletu okoliščin prletim na pivo/pive do amerikanerjev! Se tam vidmo! :wink:

midva pozno malco preskočva, štart ob 1h vela?

V soboto kar štej mene + mojo. Mislim, da mi bo ratalo v petek popoldne oz. v soboto zjutraj nastavit optiko.

superca … no pa še za talačne pol… lahko že prebrskate meni :laughing:

http://www.jurman.si/katalog.asp?CatalogueGroupID=85

PS … sirov zrezek je zakon … pa palačinke tut :laughing:

Kok nas bo jedlo pa ne bo panike so rekl.. 2 urci prej nej sporočim ali nas bo 100, 200 ali pa 1000 :laughing:

No neki pa nas bo :wink:
Zakon, končno malo akcije :smiling_imp:

Jaz tud pridem
Se vidimo :slight_smile:

Fletn k sto mater … :smiley:

Pa še to, če bo slučajno parking okoli ribiškega doma poln, se bomo dobili 1.600m naprej po glavni cesti
( malo pred odznako 1.8km … glej Road Book) pri gostilni Pecelj. To bo označeno na odcepu za mostom s tablo STR IN RJU desno ali pa levo oz. naravnost :smiley:

Danes prevozil teraso … vse OK.

Za najbolj nizke bo en mali obvoz .. ker je vmes malo makedama … ampak razgled je pa u pm :laughing:

Roadbook štima in si ga stiskajte, da ne bo pol kdo cvilu da ne ve kam in kako :smiley:

Kako do zbirnega mesta:

https://www.pdf-archive.com/2017/03/10/zbirno-mesto/

Road Book :exclamation: :exclamation:

https://www.pdf-archive.com/2017/03/31/road-book-final/

Pa se vidimo .. torej, če bo pri Ribiču polno, sledite roadbooku in pri km 1,7 zbirno mesto pri Peclju :exclamation:

Mogoče bo še en mini trailer :slight_smile:

Ufff gusti… makedam… slabo skrbiš za Boco in GT/Eja :imp:

Jst res ne morem po šudru, upam da je obvoz asvaltiran :confused:

Drugače pa sm ko en ta mali, komaj čakam da bo jutri :laughing: :smiley: :laughing:

Leta 2014 si ga ze prevozu, bos pa se letos :slight_smile: