POLETNI CAR MEET NA OBALI 26.7.2014

Ja imaš prav, samo kamp je mal problem ker nemorš sredi noči notri it… Jst sm mislu kje na licu mesta da ni treba v avto nič it se pelat ampak se samo zvrneš v šotor :smiley:

Blaž, če moji dve ne bosta šle zraven, nama bom jaz zrihtal za prespat :wink: sicer pa tko na hitr za eno noč spalko vn pa lahko prespiš na divji plaži v Luciji, imaš tudi direkten dostop z avtom :wink:(vsaj pred časom je še bil, upam da niso kej ogradil) zjutrej se lahk pa še direkt v morje vržeš :smiley:

SPISEK PRIJAV:

1. BruM
  2. Skull
  3. Papi
  4. Fleko
  5. Lauko
  6. Anzee
  7. ŽiŽa
  8. FR Wolf
  9. Strider
  10. DulE30

Super dule ampak mislm da bo na koncu en armaflex pa spalka poleg avta zadostovalo :smiley:
Pot iz Ljubljane bi jaz izbral:
-Dolgi most
-Logatec
-Ajdovščina
-Štanjel
-Sežana
-Divača
-Kozina
-Črni kal (tam lahko tudi papija poberemo)
-Capodistrija/Koper
Štart nekje 8:00 dolgi most…

Poleti je tako najlepše, sploh če se nas nekaj zbere, pa mal žarčka, pivička…uf mal sm odtaval, sem pozabu da bo tam roštiljada, do jutranjih ur :laughing: :sunglasses:

Rostilj je sploh treba razmisljat da se vzame? Ali bo vse tam?

za vse je poskrbljeno..za roštilj, pijačo, sexy natakarce… :laughing: :sunglasses: :sunglasses:

Denis te se skup pelama od tu?

Najverjetneje :slight_smile:

To potem velja??

Nebi vedel točno… Lauko, Anzee?
Štart bo najbrž mogel iti na bolj zgodnjo uro ker moramo biti z vsemi postanki okoli 11ih v kopru…

Jaz se ne vem tocno kako in kaj. Je pa malo odvusno tudi od vremena, sam vabim oldschoolase na moj vikend na krasu, v petek. Potem se prespi (placa je dost, rabi se spalka + armaflex), zjutraj pa potem picimo preko trsta v Koper. Kdo je za? Hrano si vsak pripelje sam, takisto pijaco.
Kot sem rekel je pa odvisno tudi od vremena, ce bo petek lep bo to super. Lahko pa isto stvar izvedemo v soboto zvecer namesto v petek :slight_smile:

Anzee hvala za ponudbo prenočišča :sunglasses: sam bom imel čas šele v soboto štartat…

Ideja, da se gre čez.. Ajdovščino, Štanjel…mi je všeč k so fajn ceste za pelat se, vendar bi mogoče skrajšal, da ne bo potrebno prezgodaj vstajat, sploh če se nam na štartu pridružijo še iz drugih koncev :question:
tako da bi morda šli namesto čez Ajdovščino,Sežano..kar direktno Postojna, Senožeče, Divača… morda se kje na poti pridružimo še vam Anzee…
Tko da rečmo od ene 7.30-8.00 zbor dolgi most
8.00 štart, če se kje na poti ustavimo še na kavi smo ob ene 11ih v Kopru.
Povejte še ostali kako vam ustreza, oz najbolje da se kar napišemo, kdo bi šel iz dolgega mosta;
-DulE30
-FR Wolf

Tole zna biti zanimivo. Kdaj je predviden štart v petek?

Sobota mi odgovarja bolj kot petek :smiley:

No nekaj nas bo startalo jutri, v petek, okoli 17h iz dolgega mosta. Gremo do mene na vikend, ki je v Tomacevici na Krasu.
Vabljeni!
Start proti obali iz krasa v soboto okoli 9h, 10h. Ce se boste ostali peljali mimo stanjela kot se je planiralo, se lahko dobimo na tamkajsnji zelezniski postaji (dovolj prostora), ali pa se bolje kar v Tomacevici, ker je potem lepa cesta do trsta in potem do kopra.

CB kanal 11 FM, moj telefon pa 041456456. Lokacija vikenda: Tomacevica 8. V promeru res slabe vremenske napovedi jutri pac picimo v soboto :wink:

italijani (za obalo so bolj natančni) ne napovedujejo dežja .. tko da AKCIJA :sunglasses: :smiley:

Kdaj bi se zdaj dobili v LJ če še bo kdo štartal od tam ?

7:30 sobota parkirišče dolgi most…
Vodja ekspidicije DulE30 :slight_smile:

v primeru dežja se vseen tam kj dogaja?