jebi ga stari…
kup pa predstav alfetto gtv, giulio…ne bo problema.
zakonov ni napisanih, sej jih tud za certifikate ni…tule pa administrator odloča ali je avto za na forum ali ne…kot tudi komisar za certifikat ![]()
jebi ga stari…
kup pa predstav alfetto gtv, giulio…ne bo problema.
zakonov ni napisanih, sej jih tud za certifikate ni…tule pa administrator odloča ali je avto za na forum ali ne…kot tudi komisar za certifikat ![]()
No, da bi kupil avto, da ga na forumu lahko predstavim, tako hudo mi pa ni v živlenju.
Moj lifetime avto je 164. Kot že rečeno hotel sem vam predstavit projekt, dobit kakšne nasvete, ker jih po forumih z sodobnimi avti ne morem dobit (glede na to da vsi furajo sam dizle). Če pač ne morem, jebi ga ![]()
Edina old school zadeva po letih primerna, je od znanca Alfa GT 1600 Junior. Sva spravila avto na Alfa koledar s to sliko. Ampak za to ne bom odpiral teme, ker ni moj avto in razn 20 slik, ne morem nič drugega pisat. O mojem projektu mam pa nešteto slik.

to hočem sam povedat, če vodstvu ni avto oldschool…mu ni. Če pa bi tale gt junior bila predstavljena bi pa vsi skakal okol nje…tak je, tak bo ostal.
raznoraznih nasvetov je tukaj gor malo morje..bodisi v temah o avtih ali tehničnem podforumu ..če v tej poplavi ne najdeš odgovora in boš v tehničnem podforumu predstavil določen problem in prosil za nasvet,verjamem da ti bo vsak,kateri bo kaj vedel to tudi povedal ..pa tudi če se bo vprašanje nanašalo na alfo 164 ..gniu pleh je gniu pleh,in počen nosilc je počen nosilc ![]()
Sem zgleda eden redkih, ki te popolnoma razume. Žal nekateri fantje ne morejo preko sebe in sejejo dalje isti snobovski vzorec obnašanja, katerega so sami deležni s strani ‘klasične oldtimer’ scene.
Glede tega je tujina precej bolj tolerantna (če znaš nemško, poglej nawww.alltagsklassiker.at ), tudi v živo je prenekateri presenečen, ko je lastnik milijonskega oldija sposoben čisto človeško komunicirati z okolico, medtem ko se pri nas lastnik prenekaterega ‘porihtanega’ ________ (vstavi po želji) nosi, kot da je predsednik sveta.
Tako pač je v SLO, je dirkaška scena podobna, pa konjeniška, pa pasjerejska, pa …
![]()
Nardite si svoj forum.
pa smo spet tam ![]()
mal popestri forum tole, sam tist z Mičotom je blo bl smešn ![]()
sicer pa meje postavljat kaj je oldskul oz. kaj ni je brezveze, ker se tega ne da določiti.
Je pa kroma u nulo zadel:
zakonov ni napisanih, sej jih tud za certifikate ni…tule pa administrator odloča ali je avto za na forum ali ne…kot tudi komisar za certifikat >
No pa sem spet kaj novega izvedel
. Da ne bo hude krvi se z moje strani ta debata zaključuje, povedal sem svoje mnenje in ga argumentiral, seveda pa ima ta forum svoje lastnike oz. ustanovitelje ki lahko z njim razpolagajo kakor želijo.
Over and out, še vedno bom z veseljem spremljal večino prispevkov na tem forumu, vrhovni forumski ekipi pa želim uspešno vodenje foruma še naprej
.
smesno .. naceloma sploh ne komentiram takih zadev, ampak.. jooooooooj slovenci,
![]()
samo za razmislek…
recimo da postavis svoj avto nekje na nek parking, pa nanj postavis anketni listic z 2 kvadratkoma oldschool in ne oldschool. kje bi blo vec kljukic ?
predstavljaj si alfo 164 3.0 v6 in taksen vprasalnik zraven ? … je cool avto, ampak ne pricakovat nekega navdusenja zanj na oldschool forumu
btw pa ne poznam nobenega od glavnih tega foruma (vsaj mislim da ne)…
Zanimiva debata, za katero sem vedel, da bo slej kot prej prišlo do nje.
Bi svoje mnenje podal na kratko: vse je stvar interpretacije. Kar ponazarja spodnja slika:

![]()
Povem še moje mnenje kot admin podobno velikega foruma, po objavah in uporabnikih.
Kljub temu da smo precej specializirani na znamko in model vozila, se tudi pri nas pojavlajo “padalci”, s časom sem jim omogičil lasten podforum, katerega verjemite ni prekipel z vozili, kar se nakateri tukaj bojijo. Sam ne vidim niti ene slabe lastnosti, poleg tega, da je forum poživilo, forumu dodalo oznako odprtomislečih ljudi, je tudi v realnem življenju na primer na letnih srečanjih prineslo same koristi, saj veste, ta ima pekrano, drugi je profesionalni fotograf, tretji pa vrača gostoljublje na tretji način.
Nočem bit zajeban, pa sitnarit pa ne vem kaj. Ampak me pa motijo stvari, ko ne velja za vse isto.
Subaru Legacy predstavljen je letnik 91. Modelno leto 89. Moja 164 je pa letnik 88, modelno leto 87, pa ne sme bit predstavljena ![]()
Al naj velja potem za vse isto pravilo, ali pa bolje, da ga sploh ni.
Se strinjam. Rabimo podforum! ![]()
To rabiš samo počakat da pride Lauko z dopusta ![]()
Jz bi loh zdele temo o legacyju zbrisu, pa se mi niti tok ne da s tistim avtom ukvarjat. Bo ze lauko ce se mu bo dal.. mogoce je samo zgubu vero v oldskul avte ze
no, mogoce pa odpira podforum ![]()
Kaj je treba bit pameten? Ce ima certifikat oziroma ga lahko dobi je, ce ne pa NI!
Prav tako E30 ni noben oldschool vozilo, spada v isti rang kot vsa vozila po letih 87-88, mogoče pred facelift verzija.
Oldschool zame pomeni vozila stare šole, nobenih plastik fantastik odbijačev, high tech dodatkov. Največji luksuz bi naj bil klima ali pa elektrika v vratih, zadeve ki ne crkujejo, samo moje mnenje.
E30 fl in pfl zgledata praktično identično, in imata skoraj isto tehniko vgrajeno… ![]()
Pa pomojem da je e30 vedno bolj (olds)COOL, drugače nebi cena rasla praktično iz mesca v mesec ![]()