Pa ja sam ih uzeo u takvom stanju kroz neku kompenzaciju,inače su felne bile na Opel GT koji je došao iz Nemačke sav je bio raširen i napucan,taj kolekcionar čije su felne bile je iz Novog Sada i on ih je skinuo i stavio ATS 8jx13 i prodao auto dalje pošto ih je hteo na svog GT staviti krenuo je u rad ali se predomislio jer je njegov standardna verzija bez proširenja i nije mu se svidelo kako stoje na njemu a i odustao je od tih velikih jotaža tako da su završile kod mene.Felne su stvarno bomba ali ovo za mene nije jer su kod nas putevi jako loši da bi se one vozile svaki dan a i ja slabo idem po skupovima i štetat je da stoje ako neko ima mogućnost da ih kupi bolje je da se gledaju na nekom ekstra autu i okupljanjima jer ovo uživo stvarno izgleda jezivo,kao što sam u temi predstavio ja sam sebi nabavio Ronal Kleeblatt od 7jx13 i 8jx13 i to je za mene ekstra kombinacija i felna koju ja najviše volim,tako da sam rešio ove Gotti da prodam
kontaktiraj Jureta Abaratha ili mog drugara Petra(Novo Mesto)+38640317967 +38659958934 oni mogu da prebace felne do Slovenije
BBS 6x13et13 4x100 120eura