Opel Kadett C SR

Glede spere sigurno drzi (iz tvojih ust v bozja usesa!), sam glede camberja pa…to ima zadaj togo premo, nimas kej stelat :confused:

Tako je. Saj zato pa rabis spero, da bo enakomerno gume obrabljal.

Volvo je imel za rally togo premo z -1° camberja in aluminijastim ohišjem difa. Tako za info.

:laughing: Fantje, kadett C je znamke opel in ne BMW :laughing: :laughing: :laughing:

tell me about it …

Ta lastnik avta me naj doda na fb: Marjetka Mitja Koban Rožanc

:laughing: :laughing: ženitne ponudbe padajo ob pogledu na kadisa

Haha sorry punca mi cekira fb tko da rajs kar private message prek foruma :wink: :laughing:

Ded sem pa vidla pa menla sma se v selnici ko je blo srečanje par dni nazaj.

Otvoritev sezone 2016 :sunglasses:
_20160221_200953.JPG

luštna je ta primorska turca :sunglasses: v našmu koncu je v petek še sneg padu, tako da je še zelo slano po višje ležečih cestah :confused:

Pa saj niso iz cukra .. tistih pet mokrih flik bodo pa že prežvel :smiley:

http://www.starodobnik.net/starodobnik-tv-marec-2016/

wohoo, laukotov kadett in oldskul slo na starodobniku :slight_smile: dj mal povej behind the scenes :slight_smile:

sm pa crknu od smeha:
… upam, da bi šel v dobre roke, torej nekomu, ki bi še naprej skrbel zanjga.
nasledn kadr:
burnout :smiley:

efortless burnout :smiley:

Čestitke g. Lovka! :laughing:

men je pa kul prispevek, go lauko :slight_smile:

sam una S&M moderatorka mi ne gre v to sceno :laughing:

A little burnout never hurt nobody :stuck_out_tongue:
Ja ocitno je v tej tehnoloski dobi tezko narest copy/paste brez tiskarskih skratov :confused: Pa mislim da nekaj besed o oldschoolu manjka, a to je zaenkrat to… Sicer sem pa zdej prvic spoznal starodobnik.net ekipo pa so kr modeli :smiley:

Lp, Louka

Lauke du Rabauke :laughing: :laughing: :laughing:

Ja sam je tud novinar skus govoru Lauka :laughing:

woohoo :laughing:

A se je že obisk foruma kej dvignu hehe .. ja fajn ..ne samo prispevek o tebi ampak nasploh podpiram projekt starodobnika ..pa sej tudi rokerica ni tko slaba :laughing: