Opel Kadett C - rat look

Baje da je notranjost ze sestavljena in tudi nekaj stvari ze stapeciranih! Kr cool! Sam ne vem kaj RE21 res tok spara slike :laughing:

Evo, mal sem vas pustil čakat. Drugač pa par fotk…

Toliko za enkrat, ko bo kaj več narejenega pa spet obvestim!

Zakon! Edin znotri mors zdej pobarvat se volanski drog, pedala, spucat manseto salthebla in une sobe za zrak k pihajo v noge. Je grdo asrano :slight_smile:

Če rabiš tisti blendi ki prideta pred vrati pri nogah, imam L in D…original :slight_smile:

Ha ha ha, kaj je na tleh. Samo čisto drugače zgleda zdaj z temi nizkimi gumami!

Dobil sem sprednje fedre, tako da sem lahko avto malo vzdignil. Zdj je 4cm višji, kar omogoča dokaj normalno vožnjo ter še vedno zgleda nizek (sj tut je). Slike sledijo!

A si ti tako hiter, ali slike tako počasne. Ker že dolgo sledijo :stuck_out_tongue:

Zakaj si ga pa dvignu? .. prej je bil res hud, edin do mene ziher neb mogu pridt … bi se tam pri vratih zataknil :slight_smile:

Avto je res višji za ene 4 cm sam je vseeno kar nizek :slight_smile: Meni zgleda super!

Res je, ni še slik, saj bodo!

Končno sem dobil strešni partljažnik, jasno v barvi in stilu Kadetta, ter oddal vlogo za certifikat starodobnika. Po pregledu komisarja SVAMZ bo certifikat izdan in poslan v prvi polovici naslednjega tedna :slight_smile:

Uredit moram sprednje zavore, ki štekajo (posledica dolgega stanja) potem pa na potep. Manjka mi se nakaj dekoracije na strehi, oboji sprednji smerniki ter radio z zvočniki.

Toliko za enkrat, ko bo spet kaj novega vam sporočim!

LP

Pomeni, da ti bo oziroma je uspelo avto skozi tehničnega spravit ? Al kako… Če to gre, pol gre mogoče tudi moja Mahngreen dijana…

Kakorkoli že, verjamete ali ne, avto je registriran. Skoraj ne morem vrjet, vendar kjer je volja je tudi pot! Odzivi na cesti so smošni, dobesedno, ljudje gledajo in se smejijo. Vprašanje je kdo se bo smejal, ko se bomo srečali z gospodi v modrem. Teoretično je vse po predpisih, vendar vedno kaj odkrijejo kar ni vredu. Bom videl kako bodo podgano sprejeli na naših cestah, upam da brez večjih problemov.

Super da je uspelo, dej kakšno sliko pošli me zanime kako ste porihtali…

lp

Totalno hudo! :smiley: Potem pa hitro še akumulator zrihti, pa gremo testni krog :slight_smile:

zakon!!! :smiling_imp: :smiling_imp: :smiling_imp: :smiling_imp:

Živjo.
Mi je fotr danes nekaj govoril da si nekaj spraševal po meni…Glede opelnov in tega :smiley:

Oj,

ta avto je bil pa vreden tega, da sem se prijavil za te pohvalit - dober rat look!
Tudi sam imam limota in je na poti v “rat-land” sam pot traja že dolgo :slight_smile:

LP

ne vem zakaj mora dogo trajat predelava v rat look, valda ne boš čakau da mah zraste :stuck_out_tongue:

a nego? haha zdej je na suhem… pa zadnjič sem se mal pelal, treba pogledat motor, neki čudno poca pa zalije mi ga… ta vikend mam cajt, a pride kdo gor? pivo in orodje priskrbim jaz, kose prinesite s sabo :smiley: haha

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: