Opel kadett c nova stara pridobitev

pa tablce so gor :sunglasses:

srečno :slight_smile:

Hehe, on je dober! :sunglasses:

Valda če pa je primorc :laughing:
Ja s feltnami si zadel na polno, je še boljši, govorimo o levi strani na kateri so rdeče :wink:
Sedeži pa niso v kontekstu, nekako iztopajo iz celotne zgodbe :confused:

a to mate vi kkšno sponzorstvo od united collors of beneton al kako? :laughing: :laughing:

jap tablice so rable par dni prepričevanja pri registraciji in par poznastev pri tehničnem pa je šlo skoz tko, da veselo akcija…

rdečke so res top ja nevem kaj sem mislil z črnimi tko, da ostanejo rdeče…

Hei. kulj so felne pa rdeča sredina-v Nulo! :sunglasses:
Daj napiši malo več o specifikacijah feln pa kake gume si gor natakno..

Ker Čuden klobasa samo okoli zicov in felten sem avtu dodal še nekaj tehnično uporabnih delov :sunglasses:

Nastavljiva zadnja prečna palca, da ne bo eno kolo štrlelo ven :wink:

Šusplata ker je avto res nizek :wink:

Akcija v delavnici

Hvala papi za kri in pot, da ne pustim kje karterja ali mosta =) !!!

felte so pa smoor ali minilite bolj točne oznake - NE vem,pač od minija feltne- klobasice - bo pa več vedel OP - njemu tudi zasluge za te felge…

spredaj 7j zadaj 8j na obeh pa 175x50x13

Evo tole je tiosto kar sem ti včeraj povedal…
ETA Beta…
http://www.ebay.de/itm/8x15-u-7x15-ETA-BETA-Alpina-Look-Felgen-Bmw-E21-E30-02-2002-4x100-ET13-KING-/141461538125?pt=Auto_Felgen&hash=item20efc3c54d
http://www.ebay.de/itm/4X-15-ETA-BETA-Alpina-Look-Felgen-Alu-Bmw-E21-E30-02-2002-4x100-ET13-VW-OPEL-/221591942612?pt=Auto_Felgen&hash=item3397e8b5d4
Hadry&Becks so pa te večdelna narejene replike Alpinih od uradnega uvoznika Alpin za Ameriko:

15" 6,5 in 7,5j
So pa vse te z malim ET kar pomeni, da znanjo pri kadettu drsati…

8ica zna res po notranjem robu oz. amortizerju .. na zunanjo stran je pri ET15 še dost lufta :laughing: Kadett je čuden avto :smiley:

Drgač pa sam za primer debelizem izpred let, ki ga avto požre :laughing:

9 in 8x18 ET 15 + distančniki..pozabil koliko, ampak nekje 10mm se mi zdi :laughing:

drgač te feltne sploh niso tako slabo zgledale na cityju… so marsikatere druge slabše :slight_smile:

Čudnove Rovte - Kadett C Vollgas Special :smiley:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3yz9bAoTsIM[/youtube]

Nič nimam proti tiščanju, a dajte se fantje držat svojega voznega pasu. Na eni od ‘mojih’ tras (Stranice-Dolič) mi sekalci ovinkov vzamejo vso veselje do dinamične vožnje, saj ne delam drugega, kot pazim nasproti vozeče po mojem pasu. :unamused:

bla bla bla :laughing: :smiley:

sicer ga tale Čuden res kar dobro jadra :laughing:

Jst se pa tuki cist strinjam z nalimom :slight_smile: Sem bil zraven in se mi je zdel mal prevec. Sploh ko se neha upostevat naselja in tiscat tudi cez njih :frowning: Sej vsem pase kdaj mal prtisnt sam ce pa zadeva postane gokard dirka style je pa skoda…sploh ko se bo (nazadnje na “e30 turci” sta dva zapored ven letela) zgodila kaksna nesreca pa bomo vozniki starih kant potem dobili slab sloves :stuck_out_tongue:
My two cents…

Ja ja, vem kaj je narobe … 1000 kubikov več … a tebe nikjer :laughing: :laughing:

Sicer se ne vidi tako, ampak seka se le preglede ovinke :stuck_out_tongue:

ej čudn, leva štop lampa ne radi :laughing:

Od čudna kadet ima še vedno 1.2?

Pa 100 ‘voslov’ za volanom :laughing:

Kje so tisti cajti, ko smo se peljal na kakšno srečanje tko, kot se za ta stara jajca spodobi… uizi, s kakšnim malo hitrejšim odsekom. Zdej pa pol cajta tišanje na polno, brez veze; to potem ni srečanje in ‘panoramska vožnja’ ampak 10 srečanj v enem dnevu, ko tahitri (in utrgani, kar vožnja po sredini ceste sigurno je) vozijo svoje izlete in na 15 minut čakajo nas, ‘tapočasne’ : P