Premika se ![]()

Premika se ![]()

lepa barva ![]()
Zelo lepo. Ne pozabi na āklasicnoā napako pri obnovah Kadettov C. Za masko mora biti mat crna, kot je originalno. Pa tudi veliko lepse zgleda ![]()
Ja, tisto za masko moram Å”e pobarvatā¦
Je pa barva na slikah malo drugaÄna kot v živo. Je v živo lepÅ”a ![]()
Kaj pa je to za ena rumena? Izgleda super ![]()
Pa ko boÅ” barval pobarvaj Å”e rob/nosilec armaturkeā¦tam kjer pride tesnilo od vrat se bo videlo tisti pleh, ki je zdaj z rumeno naprÅ”enā¦
Tam kjer pride tesnilo od vrat ali tesnilo od vetrobranskega stekla?

Upam, da je jasno.
Spredaj pa pihn ne samo steno, ampak tudi po spodnji vezni ene 3 cm od roba..tak trikotnik pod masko
Pa seveda Å”e tista uÅ”esa na notranji strani za hladilnik ⦠ker drugaÄe rumena seka iz vseh koncev ven ![]()

tkola
Sem poÅ”trihal, toÄno tako kot ste pokazali/napisali.
Imam Ŕe malo kablov za elektriko za uredit, potem pa motor spucat/pobarvat, ter ga vgradit.
PoroÄam, lp
Hja, 7 let kasneje niÄ novega. Motor je notri že kar nekaj Äasa, sm ose tudi vozili že malo po vasiā¦
Plan za letos je nabavit gume za okoli sptekel, vrat, kupit strop, ter vgradit stekla.
Obnovljene sedeže sem kupil od forumaÅ”a, pote ma pa Å”e tapeciranje porihtatā¦
Hja, enkrat bomo nardil to do konca, kdaj, pa ne vem. ![]()
Dobr je, maÅ” Å”e eno leto cajta, pol boÅ” pa presegel moj rekord v poÄasnosti sestavljanja ![]()
Morda te pa prehitim
![]()
Strop je gor, tesnila za Ŕipe so doma, prav tako nekaj materiala Ŕe za ostale stvari.
Kmalu mi pride tapetnik narediti tepih in predpražnike, zadnjo polico,ā¦
btw, ali ima kdo obleÄen a in b stebriÄek? Je ok ali raje pustim tako kot je?
Ko bo tapetnik konec, pa damo stekla not. Motor trenutno ne užge, nekaj me zajebava + pol. Sicer sem se že vozil naokoli maloā¦

lp
Kolikor se spomnim nekih rednih praks, so ponavadi barvali A stebriÄke v mat Ärno ![]()
Js osebno bi kar pustil v barvi avta (vsaj B ziher), ker zgleda bolj old scool ![]()
PoÄas pa bo, al kako že ![]()

Bos sestavil do takrat enkrat, ko bo poanta meetov zaseka in klobaseā¦2060? ![]()
Tak je plan
))
Ne, res, mislim da bi letos pa lahko to že sestavil skupaj. ![]()
Hja, no, recimo da je avto 95% konÄan. Registriran je, vozim se, ni Å”e vse urejeno, so razne malenkosti, ampak, ja, uglavnem je to to.
Plani?
To bi bilo pa to.
lp

Enkrat morava podobno sliko narediti. Posneto pred 15letiā¦

Hehe, ni problema ![]()
lp