Samo škoda, da pločevinke pira niso iz pleha, drugače bi imel zdaj že za tri kadette robe za pošvasat ![]()
PS..sem resen kupec če obupaš, pridem še danes, 150 na roko pa odpelem ![]()
Samo škoda, da pločevinke pira niso iz pleha, drugače bi imel zdaj že za tri kadette robe za pošvasat ![]()
PS..sem resen kupec če obupaš, pridem še danes, 150 na roko pa odpelem ![]()
200! ![]()
209.99
wtf? ![]()
Mal heca more bit ![]()
Počas, ampak res poooooočas pa bo =)

vsi smo bili enkrat na HotWheels mahnjeni ane ![]()
ja 4x4 sem opustil 2.0T tudi (ko sem videl papijevo delo sem videl da nimam šanse), trenutno je v avtu malce navit 1.3s (75km+) od Samo_P, je včeraj lepo zapredel, ta teden gre na izdelavo avspuha in smo končali (itaq…)
drugače pa ni z valarčkom ampak s pištolo
in je prevozil cca 5 km
na avtovleki pa 100 ![]()
za tega cupeja pa upam da bo original, ker je že v osnovi lep avto.
Super ti je uspelo zalavfat, kako si urihtal hladilnik?
TomLooway:
L4UK0:
Jao, žalostno, ampak mene ta zgodba počasi spominja na TomLigna in njegovga kadetta 2.0 turbo 4×4…
…ki je končal kot z valarčkom pobarvan 1.2N…in od takrat prevozil 0 km…vsi smo bili enkrat na HotWheels mahnjeni ane
ja 4x4 sem opustil 2.0T tudi (ko sem videl papijevo delo sem videl da nimam šanse), trenutno je v avtu malce navit 1.3s (75km+) od Samo_P, je včeraj lepo zapredel, ta teden gre na izdelavo avspuha in smo končali (itaq…)
drugače pa ni z valarčkom ampak s pištolo
in je prevozil cca 5 km
na avtovleki pa 100
za tega cupeja pa upam da bo original, ker je že v osnovi lep avto.Super ti je uspelo zalavfat, kako si urihtal hladilnik?
narobe obrnjen
zadnji del je spredaj, tako je imel tudi Samo_P bom poslikal ko bo na cesti in malce pospravljen engine-bay
Vsaj za nekaj je dober ![]()

Hjuj, dej že začnite s to švasarijo ![]()
P.s. kaj so pa tisto za eni fergiji?
Bomo začel, nč bat ![]()
Fergiji so pa 2x solex DDH ter 1x PPH
40 seveda ![]()
Iščem zdajle pa ne najdem…sem ravno par dni nazaj nekje našel slike enega kadetta v “candy red” barvi…meni je izgledal res všečno!
Našel in se spomnil da moram sem pripopat!!! ![]()

Nažalost se pa ne vidi celega avta…
Kaj mislite na electric orange barvo?
fordi jo imajo na focus ST

to pa mojo idejo furaš… ![]()
ta barva je 6 plastna in te bo pršla več kod 1k samo barva…
jst sm hotu met to bravo pa mi je potem ličar to povedu in naredu čimboljši približek…
LP
sej candy je tudi podobna zgodba ..qurc za plačat in delat z njo
sej candy je tudi podobna zgodba ..qurc za plačat in delat z njo
tako je
in vsakič ko ke opraskaš si v riti, tako da se ti ne splača it v take ekstreme z barvo, rajekej motor poštimi ![]()
No, dajte kak predlog.
zelo se mi dopade taka barva;: http://65833.forumromanum.com/member/forum/entry_ubb.user_65833.1127465849.1110797332.1110797332.1.endlich_auch_ne_heckschleuder-kadett_c_powered.html
S tem da bi bili odbijači isto črni, pa kar je kroma tudi črnega.
huda varjanta, samo notranji pleh prosim pobarvaj čno kao mam jst na obeh, ti dam za pir!!!
Pleh v notranjosti? Plus seveda prtljažnik. Motorni prostor pa rumen.
Si tako mislil? ![]()