Ko sem dobil avto je malo kapljalo iz glavnega zavornega valja, sem rekel, bom zamenjal gumice pa bo. Gumice sem kupil že zdavnaj, danes odprl valj, da jih zamenjam. In me je kap. Obrnil cel net in ne najdem novega dela. Kaj zdaj?
Bi znalo bit da mam tapravga. Un del batka ki ga drzis v roki na predzadnji sliki na levi strani imam, “tvoj del” pa je verjetno se noter v cilindru. Jutri uspem potegnit ven in javim!
Živjo vsem, namesto, da bi se že vozil me heca nekaj, kar ne znam rešiti. Ko dam v prestavo je tako kot, da ne bi dal. Torej avto lahko porivam naprej/nazaj, kljub temu, da sem menjalnik dal v prestavo. Prvo sem mislil, da ni kardan dovolj notri. Pa sem se jebal in jebal, ampak prišel do tega, da najverjetneje ni kriv kardan.
Sem že obupal kaj bi lahko bilo, presega moje trenutno znanje. Ima kdo kakšno idejo ali pa, če je kakšna dobra duša na forumu, ki bi mi lahko pomagala in prišlo do Lukovice pri Domžalah na pomoč. Seveda tudi plačam v evrih ali pivu.
Torej pogruntat mors kje je napaka.
Al je tezava od menjalnika nazaj al od menjalnika naprej prot motorju. Cist tak wtf vprasanje - a sklopko si dal notr? predvsem lamelo sklopke
Sm vedu, da morm sam mal pojamrat pa bom zrihtal. Kdaj bi rabu nekoga, da mu med šraufanjem mal pojamram in pojokam, jeb***e samemu sebi ne pomaga več Narobe sm obrnu novo gumo na vilci, zato je bila sklopka skos stisnjena in je bil avto v leru. Grem na pir.